Peet Project

Peet Project este o formatia din Ungaria care a castigat premiul cel mare al competitiei lansate de Jazzy Radio in tara vecina acum cinci ani, exact atunci cand muzicienii au editat primul lor material discografic, numit „Pink Spirit”. De-a lungul anilor, formatia a mai scos albumele „Turn you on”, „Overseas” si “Bad Boys of Budapest” iar melodiile lor imbibate de pop, jazz si funk au repurtat succes.

Anul trecut, formatia Peet Project a fost invitata sa sustina un concert in cadrul celui mai mare festival de smooth jazz din Statele Unite ale Americii, la Seabreeze Jazz Festival din Florida, unde a cantat in fata unui public alcatuit din peste 10.000 de persoane. Cu ocazia acelui turneu american, muzicienii maghiari au sustinut mai multe concerte, inclusiv in cadrul festivalului Catalina Island Jazztrax Festival.
Peet Project figureaza cu doua melodii in Billboard chart: http://www.billboard.com/music/peet-project

Acoperind un repertoriu extrem de variat, pe langa compozitiile proprii, include si piese din anii 70 pana azi din stiluri precum: funky, jazz, pop. Peet Project este o solutie de eveniment extrem de versatila, ce satisface o paleta foarte larga de gusturi.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci, prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro va recomanda formatia Peet Project pentru evenimente, spectacole, petreceri, baluri, banchete, concerte sau aniversari.

<strong>Contacteaza-ne:</strong>

<strong>Galerie Foto:</strong>

<strong>Galerie Video:</strong>

 

&nbsp;

&nbsp;

&nbsp;

You may also like...

Leave a Reply