Trupa Othello

Trupa Othello, alcatuita din 12 persoane, muzicieni si tehnicieni pasionati, ofera un program complet pentru orice tip de eveniment de inalta tinuta, abordand toate genurile muzicale, de la muzica clasica, pop-rock, etno, folclor, muzica usoara romaneasca si internationala intr-o viziune proprie, in formula de cover, intr-un spectacol live de cea mai buna calitate. Trupa include patru solisti vocali si trei solisti instrumentisti (vioara, pian, trompeta), precum si instrumentisti, ghitara, bas, percutie, inginer de sunet, luminist si tehnician de scena. 

Liderul trupei, Florentin Milcof (nume de scena Othello) a cantat in lungul si in latul lumii, din Canada pana in Coreea de Sud, cu oprire in Germania, Tunisia sau Elvetia. In Romania a orchestrat, compus si interpretat pentru 12 albume ale unor artisti ca Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirica, Directia 5, a cantat alaturi de Paula Seling, AG Weinberger, Laurentiu Cazan, Stefan Banica jr. si a fost distins cu premiul pentru cea mai buna orchestratie – Iris Athenaeum in 2001, in cadrul Galei Industriei Muzicale Romanesti.

Silvia (solista) a cantat alaturi de Nicu Alifantis, Gabriel Cotabita, Monica Anghel, Marcel Pavel si multi altii. Camelia (solista) aduce mereu publicului bucuria ei de a canta, Beatrice (vioara) este studenta a Universitatii Nationale de Muzica din Bucureati, Alex (trompeta,clape) este student al Universitatii Spiru Haret, sectia Pedagogie Muzicala, Valeriu (ghitara) si-a facut propria trupa cand avea 12 ani si de atunci tot canta, Toni (clape) este student al Universitatii Spiru Haret, sectia Pedagogie Muzicala, Dan (percutie) bate toba de la 15 ani, Sabin (bas) este architect si un muzician cu o vasta experienta, Andrei( inginer de sunet) este absolvent SAE si canta si cu vocea.

Repertoriul vast, bine echilibrat, seriozitatea si profesionalismul echipei, tinutele elegante si variate, alaturi de scenotehnica, sonorizare, lumini si echipa tehnica ofera un produs premium, all inclusive. Mai mult decat atat, trupa poate compune si oferi o melodie personalizata, cu versuri si muzica 100% originale despre si pentru evenimentul respectiv.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply