Snagov Club

Snagov Club – Rasfatul tau de 5 stele, la doi pasi de capitala!

Situat la mai putin de 25 de minute distanta fata de Bucuresti, Snagov Club este fara nici o indoiala un adevarat paradis al distractiei si totodata unica ta oaza de relaxare, ideala pentru oricine. Vei gasi aici o splendida Piscina-bar cu muzica buna si inconjurata de palmieri, un magnific centru SPA, 3 saloane de restaurant, un pavilion situat chiar pe malul lacului, gradina generoasa, ponton, 22 camere de lux – absolut totul este la cele mai inalte standarde posibile de confort si calitate, amplasate in inima Rezervatiei Naturale a Lacului Snagov.

Snagov Club iti ofera cadrul perfect pentru amintirile unor petreceri de neuitat. Farmecul natural al lacului si al imprejurimilor, decorul somptuos al Pavilionului de pe Lac si al pontonului adiacent, eleganta festiva a Restaurantului Venetian, sarmul Gradinii Versailles, intimitatea Salonului Britanic sau a celui Francez, efervescenta din jurul piscinei-bar sunt tot atatea decoruri dintre care iti poti alege pe cel mai potrivit, in functie de amploarea si tema evenimentului dorit.

Pentru o nunta de mare efect, iti punem la dispozitie mai multe posibilitati, din care sa alegi si sa combini spatiile, conform numarului de invitati si de sezon: Pavilionul de pe Lac (intre 100 si 250 de locuri); Pontonul (intre 50 si 100 de locuri); Gradina Versailles (126 de locuri), Restaurantul Venetian (100 locuri); Salonul Britanic (38 de locuri) si Salonul Francez (40 de locuri); piscina-bar (44 de locuri, la care putem adauga multe altele, in curtea principala, daca doresti o nunta combinata cu pool-party).

Profesionistii nostri cu peste 30 de ani de experienta iti stau la dispozitie pentru: conceperea de comun acord a unui meniu care sa-i impresioneze si pe cei mai exigenti dintre invitatii tai; consiliere din partea unui organizator de evenimente profesionist cu privire la toate detaliile evenimentului (decorare amplasament, aranjament mese, flori si multe altele); regim preferential la cazare in camerele hotelului; transportul oaspetilor de la Bucuresti sau aeroport si inapoi;

Vom face tot posibilul sa te ajutam sa preintampini si sa rezolvam impreuna toate aspectele neprevazute, astfel incat cea mai frumoasa zi din viata ta sa nu fie umbrita de nimic.

Pentru nunti, botezuri, aniversari si alte evenimente personale, iti prezentam cateva idei care s-au dovedit de succes: serviciul religios la bisericile din zona; sosirea oaspetilor la Snagov Club cu vaporasul, cu vaporul Leader (fostul vapor prezidential din vremea comunista, acum amenajat pentru ocazii speciale) si/ sau cu cele 2 barci cu motor pe care vi le punem la dispozitie; acostarea direct pe ponton, primire fastuoasa pe malul lacului; desfasurarea evenimentului intr-una sau mai multe dintre locatiile noastre.

Lasa-ti imaginatia sa aleaga si pe noi sa iti daruim momentul! Daca iti place sa fii nonconformist, invita-ti prietenii la un pool-party!

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro, va recomanda Snagov Club pentru petreceri, nunti, botezuri, aniversari sau alte evenimete personale.

Piscina-bar de la Snagov Club poate fi epicentrul unei petreceri senzationale, cum nu s-a mai vazut! Barul are o capacitate de 40 de locuri, la care se pot adauga inca aproape 100, de jur-imprejurul piscinei, printre palmieri si flori parfumate. Lumanarile din tortul aniversar vor fi acompaniate de luminile vesele ale tortelor si felinarelor, toate inmultite de reflexiile dulci ale apei cristaline.

Dupa o petrecere splendida, care poate dura pana in zori, tu si prietenii tai va puteti odihni in camerele noastre luxoase, cu paturi confortabile (dintre care multe au terase care dau direct spre piscina) sau va putem pune la dispozitie autocarul si cele 2 minibuze din dotare pentru a va conduce la Bucuresti.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: reservation@snagovclub.ro – http://snagovclub.ro

Telefon: 0372 746 862

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply