Simfonia Ballroom

Simfonia Ballroom va asteapta in doua locatii superbe: Salon Pipera si Salon Dimitrie Pompei.

Cele doua sali Piano si Violin (Salon Pipera) vor fi despartite printr-un perete modular antifonat cu ajutorul caruia vom organiza doua petreceri in acelasi timp sau un singur eveniment de pana la 450 de persoane. Ingeniozitatea organizarii, calitatea desavarsita a decoratiunilor, atmosfera si grija fata de detalii definesc locatia noastra. Atmosfera este controlata printr-un sistem de aer conditionat de ultima generatie, accesul la doua evenimente organizate in paralel se face pe cai separate, iar parcarea pazita acomodeaza in mod generos 400 de locuri, suficiente pentru orice tip de eveniment.

Saloanele noastre, Piano si Violin acomodeaza toate tipurile de petreceri private sau corporate si evenimente mondene ori aniversare, in atmosfera pe care o alege clientul.

Fie ca va doriti o seara de eleganta aristocratica si lux discret sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, dans si buna dispozitie, va stam la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura salii, aranjamentele scaunelor, decoratiunile florale, pana la meniuri ce satisfac orice exigenta, pregatite artistic de gastronomi renumiti, sau ambianta muzicala pe care o doriti.

Pentru ca profesionalismul nu ramane niciodata nerasplatit, succesul fulminant al evenimentelor organizate de Simfonia Ballroom si cererile continue din partea clientilor ne-au determinat sa mai deschidem inca doua saloane: Allegro – cu o capacitate intre 70 si 170 de persoane si Adagio – cu o capacitate intre 70 si 170 de persoane. Fie ca discutam de evenimente de business la cel mai inalt nivel de calitate sau evenimente private (nunti, botezuri, petreceri, etc.) de neuitat, saloanele Allegro si Adagio ating si depasesc orice asteptari.

Doua saloane, cu capacitati de la 70 pana la 170 de persoane fiecare, aer conditionat, parcare, sistem de sonorizare de ultima generatie, mobilier si decoratiuni de lux, posibilitatea de a aranja si decora locatiile pentru orice tip de evniment. Organizarea, atmosfera, meniurile, primirea si buna dispozitie a invitatilor sunt asigurate de o echipa de profesionisti cu sute de evenimente reusite la activ.

Ca o noutate – in locatia din Bulevardul Dimitrie Pompeiu avem posibilitatea de a va oferi evenimente de orice tip organizate adecvat in aer liber. Gradina selecta este gandita sa acomodeze evenimente si nunti pentru sute de persoane. Arhitectura si aranjamentele de ceremonii satisfac orice exigente iar evenimentul dumneavoastra va ramane memorabil cu noi.

Este timpul sa va oferiti tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta. Este timpul sa cunoasteti Simfonia Ballroom, locul in care sute de evenimente au incantat invitatii, si au facut presa si lumea mondena sa vorbeasca indelung despre noi.

Echipa de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro, va recomanda Simfonia Ballroom pentru nunti, botezuri, petreceri sau petreceri corporate.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: office@simfoniaballroom.ro  – www.simfoniaballroom.ro

Telefon:

Salon Pipera – Soseaua Pipera 48, Sect. 2 – 0737 33 88 99

Salon Dimitrie Pompei – Dimitrie Pompeiu 10B, Sect. 2, Bucuresti – 0720 009 007

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply