RIN Grand Hotel

RIN Grand Hotel Bucuresti este un hotel modern, construit in 2007, cu o gama de servicii adaptata perfect celor care sunt in calatorii de afaceri sau de placere. Cand sunt rugati sa spuna cele mai importante 3 motive pentru care apreciaza hotelul nostru, oaspetii nostri mentioneaza: curatenia, serviciile si raportul calitate – pret.

Hotelul este situat la doar 10 minute de mers cu masina fata de centrul istoric. Zona este usor accesibila si dispune de o parcare generoasa, astfel incat nu veti pierde vremea in trafic, cautand un loc de parcare. Pasionatii de peisaje naturale vor fi incantati de vecinatatea Parcului Natural Vacaresti, numit si “Delta Bucurestiului”, aflat la 50 de m.

Restaurantul cu specific international “La Boema” si Piano Bar-ul din incinta complexului va ofera preparate savuroase si o selectie riguroasa de bauturi. Hotelul dispune de inca doua restaurante cu o capacitate de 100, respectiv 550 de locuri care pot fi rezervate pentru evenimente private sau conferinte.

In cadrul RIN Grand Hotel puteti inchiria cea mai mare sala de evenimente din Romania. Aceasta este special gandita pentru ceremoniii grandioase, are o suprafata de 955 mp si dotari ultramoderne: sistem de climatizare cu aport de aer proaspat, instalatie audio-video de inalta fidelitate si un sistem unic de lumini si jocuri de lumini.

Acest sala este locul perfect pentru nunti si aniversari importante – fie ele personale sau aniversari ale companiei.

Salonul poate fi segmentat in doua parti, daca numarul de invitati la eveniment cere acest lucru.

Sala Bucuresti A are o capactiate de maximum 220 de persoane.
Sala Bucuresti B poate gazdui 150 – 160 de persoane, in functie de optiunea de aranjare dorita.

Un eveniment exceptional necesita o locatie pe masura, servicii la cele mai inalte standarde si planificarea cu rigurozitate a fiecarei etape. RIN Grand Hotel Bucuresti va asteapta cu cel mai mare centru de evenimente din Romania. Organizam cu aceeasi rigoare o nunta restransa, dar si o nunta cu peste 500 de invitati.

Agentia de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro, va recomanda RIN Grand Hotel pentru nunti, botezuri, petreceri sau evenimente corporate.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: events.ringrand@rinhotels.rohttp://rinhotels.ro

Telefon: 0311 061 111

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply