Barletto Ballrooms

Barletto Ballrooms beneficiaza de o amplasare deosebita, pe malul lacului Tei. Cele trei saloane de evenimente (Royal, Zefir, Velvet) au fost concepute astfel incat sa ofere o atmosfera diferita si speciala pentru cei care vor participa la evenimentele organizate la Barletto. Cu siguranta vei gasi stilul care iti place in unul dintre cele trei saloane de evenimente.

O echipa tanara cu experienta in organizarea a peste 1000 de evenimente (nunti, botezuri, cununii religioase si civile, aniversari, conferinte, prezentari de moda, evenimente corporate, baluri licee si facultati, reuniuni de clasa, agape, petreceri de sarbatori, receptii si dineuri, lansari de produse si marci, simpozioane, banchete, onomastici, cocktail-uri).

Ballroom Royal

Un spatiu cu adevarat grandios in care vei simti, in fiecare moment, atmosfera unui eveniment spectaculos. Suprafata salon 540mp precum si suprafata grupuri sanitare si lobby 140mp. Capacitate maxima: 380 sitting si 900 standing. Terasa privata cu gradina englezeasca pe malul lacului Tei – 500mp. 14 grupuri sanitare, garderoba, climatizare cu aport de aer purificat.

Ballroom Zefir

Lumina, caldura si atentia deosebita la fiecare detaliu vor completa tabloul unui eveniment special. Suprafata salon 400 mp precum si suprafata grupuri sanitare si lobby 80mp. Capacitate maxima: 200 sitting si 350 standing. Terasa privata pe malul lacului Tei. Acces la zona de piscine. 10 grupuri sanitare, garderoba, climatizare cu aport de aer purificat.

Ballroom Velvet

Sofisticat, stralucitor si rafinat acest salon te va surprinde prin culoare si eleganta. Te va cuceri din primul moment! Suprafata salon 400 mp precum si suprafata grupuri sanitare si lobby 120mp. Capacitate maxima: 180 sitting si 350 standing. Terasa privata pe malul lacului Tei. Acces la zona de piscine. 10 grupuri sanitare. Garderoba. Climatizare cu aport de aer purificat.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci, va recomanda prin intermediul site-ului artistipentrununta.ro Barletto Ballrooms pentru un eveniment memorabil.

Barletto Ballrooms, cu cele trei saloane de evenimente, sunt locatia perfecta pentru evenimentul pe care doresti sa il organizezi.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: office@barletto.rowww.barletto.ro

Telefon: 0743 315 508

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply