Aurrum Palace

Aurrum Palace si echipa sa profesionista va stau la dispozitie pentru a organiza, intr-un salon de evenimente, cea mai frumoasa seara, pana la cele mai mici detalii.

De la saloanele elegante, pana la bucataria si personalul de servire inalt calificat, complexul nostru va garanteaza ca este un restaurant de prima clasa in Bucuresti. Dedicati promisiunii ca “Fericiti pana la adanci batraneti” incepe cu o petrecere memorabila, Restaurant Aurrum Palace Bucuresti va personalizeaza si organizeaza nunta pentru a crea un eveniment unic, plin de magie.

Aurrum Palace organizeaza in locatia sa din Bucuresti evenimente pentru companii, inclusiv petreceri private pentru firme, dineuri, lansari de produse, meetinguri, traininguri, conferinte si orice alt tip de eveniment corporatist. Personalul si saloanele centrului nostru respecta la cel ma inalt nivel cerintele si criteriile privind organizarea de evenimente corporate. Experienta staff -ului si a echipei manageriale de peste 10 ani in servicii de organizare evenimente corporate, reprezinta un avantaj de care companiile pot profita atunci cand doresc sa organizeze un eveniment.

Punctele forte ale centrului de organizare evenimente sunt reprezentate de cele 4 sali elegante si spatioase printre care si cea mai mare sala de ballroom/ evenimente din Bucuresti. Cu o capacitate ce poate acomoda pana la 1500 de persoane si un design irezistibil, Secret Garden Salon este cu siguranta piesa de rezistenta care fascineaza pe oricine calca pragul Aurrum Palace.  De asemena, facilitatile centrului includ un sistem performant audio/ video. Nu in ultimul rand, personalul de servire si bucataria proprie a restaurantului fac ca orice eveniment corporate sa fie unic si memorabil.

Impreuna cu bucatarul chef puteti alege sau personaliza meniul restaurantului astfel incat acesta sa se ridice peste asteptarile oricarui invitat.

Atunci cand doriti sa rezervati un salon evenimente in Bucuresti, cu siguranta merita sa faceti un popas la Restaurant Aurrum Palace. Centrul nostru va pune la dispozitie 4 saloane pentru nunti, botezuri si evenimente corporate, acestea putand gazdui chiar si pana la 1000 de invitati. Fiecare salon poate fi amenajat in diverse culori sau teme, conform preferintelor dumneavoastra.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: office@aurrumpalace.rowww.aurrumpalace.ro

Telefon: 0749 048 044 | 0762 862 025

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply