Alexander Hotel

Alexander Hotel – Events Hall este cel mai mare centru de conferinte si evenimente festive din Bucuresti cu o capacitate de pana la 2000 de persoane.

Centrul de conferinte si evenimente este special conceput pentru a gazdui numeroase tipuri de evenimente, de la evenimente private: nunti sau botezuri, petreceri private, aniversari pana la evenimente corporate: petreceri, congrese, conferinte, lansari de produse, receptii, cocktailuri, ateliere de lucru, sedinte top management, etc.

Proiectul Alexander Hotel – Events Hall a fost realizat pentru a satisface orice cerinta in materie de organizare evenimente. Designul exterior, frumos conturat cu fantani arteziene, statuete, spatii verzi si terase, este conceput pentru a va oferi o oaza de relaxare care permit si oficierea cununiilor civile si religioase.

Centrul Alexander Hotel detine cea mai mare sala de evenimente cu o suprafata utila de 1540 mp si o inaltime interioara de 6 m care cu ajutorul unor pereti mobili se poate recompartimenta in doua sau in trei sali ce pot gazdui in acelasi timp doua sau trei evenimente diferite. Astfel, sala principala se poate recompartimenta in trei sali de evenimente, respectiv: Atena, Teba si Sparta.

Fiecare sala din cadrul Alexander Hotel Events Hall – Atena, Teba, Sparta, beneficieaza de intrare, foayer, garderoba si grupuri sanitare proprii. Foayerul principal, de 500 mp, se poate recompartimenta la fel ca si sala principala, in 2 sau 3 foayere diferite elegante si primitoare, aferente fiecarei sali.

La etajul 1, centrul de conferinte si evenimente Alexander Hotel Events Hall, va pune la dispozitie patru sali de seminarii, sedinte sau intruniri de afaceri.

Agentia de evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro, va recomanda Alexander Hotel Events Hall pentru nunti sau botezuri, petreceri private, aniversari pana la evenimente corporate: petreceri, congrese, conferinte, lansari de produse, receptii, cocktailuri, ateliere de lucru.

Contact sala de evenimente:

Email/ Site: marketing@alexanderhotel.rohttp://alexanderhotel.ro

Telefon: 0732 133 324

Galerie Foto:

 

You may also like...

Leave a Reply