Andrei Girjob

Andrei Girjob este un iluzionist care practica magia close up. Este specializat in carti de joc si le foloseste pentru a imparti momente puternice si intime cu publicul sau. In 2002, cand a fost si el martorul unui efect cu carti de joc, s-a indragostit pe loc de magie si de atunci studiaza si lucreaza ca iluzionist. In prezent, Andrei colaboreaza cu anumite restaurante din Bucuresti unde face clientii sa revina pentru a se bucura de mai multe numere de magie si merge la evenimente private( team building, corporate parties, nunti, aniversari).

Publicul sau tinta este format din adulti si numerele sale se bazeaza pe interactiunea cu ei, de multe ori, invitatii fiind alaturi de el, facut impreuna efectul. Ce-l deosebeste pe Andrei de alti magicieni este carisma sa si faptul ca este un entertainer. Fiecare numar pe care il face, il transforma in ceva entertaining, care este despre invitati si ii pune pe acestia in centrul atentiei. “Publicul iubeste sa fie pacalit de un gentleman” si “Mai intai lumea trebuie sa te placa pe tine apoi iti vor iubi magia” sunt doua din vorbele de care Andrei tine cont cand isi construieste rutinele.

Andrei Girjob face parte din noua generatie de magicieni, care iti poate demonstra lucruri nemaivazute cu un simplu pachet de carti si fara maneci si are grija ca invitatii tai sa nu uite prea curand evenimentul tau.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci il recomanda pe Andrei Girjob prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru nunta, botez, aniversare, petrecere privata, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere intentionati sa organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply