Cristina Chiriac Band

Avand o epxerienta vasta in materie e entertainment, Cristina Chiriac Band poate reprezenta solutia perfecta pentru eveimentul organizat de dumneavoastra, fie ca este vorba de un eveniment privat (nunta, botez, petrecere, cumterie) sau un eveniment corporate (petrecere de Craciun, petrecere aniversara). In varianta clasica bandul este compus din: keyboard, solist vocal, saxofon si acordeon. La cerere se pot face si alte combinatii de instrumente: vioara, tambal, clarinet, ghitara, tobe, ghitara bass.

Pasiunea pentru muzica a facut sa imbogateasca repertoriul bandului, de la café concert la jazz, country, pop, latino, muzica greceasca, muzica sarbeasca sau cu specific evreiesc, dar mai ales la muzica usoara romaneasca si muzica de petrecere si folclor autentic romanesc.

De-a lungul timpului au fost prezenti pe scenele marilor restaurant din tara: Restaurant Pescarus, Ambasador, Hotel Intercontinental, RIN Grand Hotel.

Pentru ca romanului ii place sa petreaca, iar petrecerea fara muzica e ca mancarea fara sare, Agentia de Evenimente Maria Cirneci, prin intermediul site-ului artistipentrununta.ro recomanda Cristina Chiriac Band pentru evenimentul dumneavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, spectacol, petrecere privata sau de companie.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply