Ducu Bertzi & Friends

Dupa 40 de ani de activitate artistica, insumand peste 4000 de concerte in aproape fiecare colt al Romaniei sau in strainatate, Ducu Bertzi este o personalitate bine conturata profesional, impregnata de mult timp in constiinta a mii sau zeci de mii de oameni de la noi din tara (si nu numai), o personalitate, asadar, matura si serioasa a carei credibilitate artistica nu poate fi contestata.

Adaptandu-se cerintelor actuale in materie muzicala, Ducu Bertzi a infiintat propria trupa – Ducu Bertzi & Friends, la inceputul anului 2015, trupa care ii asigura sunetul live atat la evenimente private cat si pe marile scene in aer liber.

In cadrul recitalului, pe langa binecunoscutele slagare cantate impreuna cu publicul, artistul Ducu Bertzi abordeaza si melodii populare din zona Maramuresului, precum si colinde daca vorbim despre perioada sarbatorilor de iarna.

Ducu Bertzi & Friends se recomanda ca fiind o trupa ce poate performa atat in cadrul concertelor, festivalurilor, spectacolelor, cat si petrecerilor, fie ele private sau corporate.

Ducu Bertzi & Friends ii are in componenta pe :

–         Ducu Bertzi – voce si chitara

–         Constantin Neculae – voce si chitara

–         Irina Furdui – vioara

–         Tavi Iacob – clape

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro va recomanda Ducu Bertzi & Friends pentru concerte, inaugurari, show-uri, petreceri, festivaluri, spectacole si evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply