Ruby

Ruby, pe numele sau real Ana Claudia Grigore este o cantareata de origine romana din Medgidia, nascuta pe 28 ianuarie, 1989. Ana Claudia Grigore a absolvit liceul de muzica Dinu Lipatti, sectia Arta Actorului si, in prezent, este studenta la Jurnalism.

Conform unui interviu dat pentru publicatia One.ro, Ruby si-a ales acest pseudonim intrucat ii place culoarea respectiva, avand de asemenea o rezonanta hispanica. Ruby s-a lansat in 2010 cu single-ul “Touch Me”, care a cucerit nu numai topurile romanesti, ci si pe cele din Turcia. Pentru promovarea piesei “Touch Me” frumoasa cantareata a facut o sedinta foto plina de sex-appeal. Aceasta a costat 5000 de euro, a avut loc pe platourile Castel Film din Snagov si a antrenat o sumedenie de persoane: fotografi, stilisti, make-up artist, hair dresser, dar si un Cadillac Deville din 1969.

In mai 2011, Ruby a fost nominalizata la “Online Music Awards” din Marea Britanie, la categoria Best Dance Act cu piesa “Touch Me”. In noiembrie 2010, Ruby a lansat cel de-al doilea single, “Get High” impreuna cu Juan Magan. In februarie 2011 Ruby a lansat pe canalul oficial de Youtube “RubyMusicTV” melodia “Party Hard”. Noua piesa fiind produsa de Hahaha Production.

In ianuarie 2012 Ruby (Ana Claudia Grigore) a lansat un nou single, “Miracle Of Love”, cu care spera sa cucereasca topurile din tara si din strainatate.

La inceputul anului 2013, Ruby a declarat ca este logodita cu Oxi Cristi, fost solist al trupei Zero si redactor-sef la revista Bravo, cu care avea o relatie din anul 2005. Invidiata de multe dintre domnisoare, dar apreciata de fanii de sex masculin, Ruby a pozat fara inhibitii in Playboy si posteaza constant imagini cat mai provocatoare pe Facebook.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro o recomanda pe Ruby, putini fiind cei care nu au auzit macar de hitul ei “Stinge lumina” si de show-urile incendiare de pe scena, de la concerte, inaugurari, show-uri, petreceri, festivaluri, spectacole si orice alt tip de evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply