David Bryan

Initial lumea a aflat despre David Bryan in anul 2011 in cadrul concursului muzical “Eurovision”.  David Bryan facea parte din trupa Hotel FM, alaturi de Gabriel Baruta (pian & voce – deasemenea compozitoru melodiei) si Alexandru Sz?z (tobe). Au intrat in competitie cu melodia “Change”. Hotel FM a reusit sa se califice in finala obtinand locul 4 in semifinala 2. Melodia lor a fost una dintre cele mai apreciate, inainte de finala fiind a 8-a favorita.

Cu toate ca Eurovision-ul a fost un moment memorabil pentru el, lucrurile nu au mers asa cum a sperat. Visul lui de a avea o careiera a disparut pe moment.

David Bryan este din Anglia, dar traieste in Romania de sase ani, dupa ce s-a indragostit de tara noastra. Simpaticul britanic a reusit o super performanta la auditiile pe nevazute la “Vocea Romaniei”, unde a intors 3 scaune in 3 secunde cu piesa “It will rain”! Cu accent ardelenesc-moldovenesc, David Bryan a venit de 1 Decembrie in semifinala “Vocea Romaniei” sa arate ca poate sa cante si in limba lui Eminescu, nu doar in cea a lui Shakespeare. A ales, impreuna cu Moga, piesa “Cerul” a trupei Proconsul. Nu a castigat “Vocea Romaniei”, dar dupa acest concurs i s-au deschis multe usi, reusind sa se dezvolate foarte mult din punct de vedere muzical si profesional.

Avand o voce minunata, echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci, prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro il recomanda pe David Bryan pentru inaugurari, prezentari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri, nunti, botezuri sau aniversari.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply