Dalma

Dalma este din Brasov, nascuta dintr-o familie de oameni pasionati de muzica. A studiat la Scoala Populara de Arte Brasov, la sectia canto – muzica usoara, indrumata de profesorii Cristina Balan, Anda Pop, Codrut Birsan (2000 – 2005). A cantat foarte des atat singura, cat si impreuna cu trupa Vertigo (2003 – 2005), a cantat chiar si muzica de camera cu formatia Codex (2005). In 2006 a avut un rol in musical-ul “Viva Concha, Rose of the Presidio”, montat la San Francisco, U.S.A.. A sustinut propriul concert de jazz in clubul Forest Hill, San Francisco, U.S.A..

Pentru ca voia sa capete experienta si sa fie recunoscuta, a batut la toate portile care pareau a se putea deschide. A participat la multe festivaluri si concursuri si a fost rasplatita cu premii.

Sansa ei a venit odata cu concursul Faimosii. Pe site-ul MyBand s-au inscris peste 2500 de candidati. In concursul televizat, realizat in coproductie cu TVR, prezentat de Catalin Maruta si Marius Moga au intrat cei mai buni. Dintre ei, Dalma a demonstrat ca este foarte buna, la superlativ absolut, castigand marele premiu.

In anul 2012 Dalma a participat la concursul de la ProTV “Vocea Romaniei”, unde a impresionat pe toata lumea cu timbrul ei vocal aparte si atitudinea optimista, astfel  Dalma este in orice conjunctura o aparitie de neuitat.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci, prin intermediul artistipentruevenimente.ro o recomanda pe Dalma pentru inaugurari, prezentari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri, nunti, botezuri sau aniversari.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply