Bosquito

Bosquito este o formatie romaneasca de muzica, fondata de Radu Almaisan. Trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente care au variat de la muzica tiganeasca, balcanica, pana la elemente simfonice si de hard rock. Varful de popularitate a fost atins intre anii 2002-2005 cand au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima pozitie a topurilor din Romania.

Desi bazele formatiei au fost puse la sfarsitul anului 1999, prima formula stabila s-a cristalizat la inceputul anului 2000. De altfel, membrii trupei au adoptat ca data oficiala de infiintare a formatiei ziua de 14 februarie 2000. Componenta “de aur” a formatiei a fost: Radu Almaisan (voce), Victor “Solo” Solomon (chitara), Victor “Vichi” Stephanovici (chitara bas), Misu Constantinescu (clape), Darius Neagu (tobe).

Desi Bosquito a concertat foarte mult in S.U.A., atat Radu cat si Andrei declara ca activitatea trupei are mai mult un scop recreational, atunci neluand in calcul revenirea pe piata romaneasca. In primavara lui 2010, Radu Almaisan se intoarce in tara si lanseaza piesa “Tobogan”. In noiembrie 2011 lanseaza o noua piesa si un nou videoclip dupa 7 ani, “Cand ingerii pleaca”.

In decembrie 2011, Bosquito ofera o reprezentatie in Arena Mall din Bacau, fanii incurajandu-i pentru revenirea pe scena romaneasca. De asemenea, se lanseaza piesa “Intuneric in culori” in colaborare cu Ovidiu Lipan Tandarica care a prins foarte bine la public.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro va recomanda formatia Bosquito pentru concerte, inaugurari, show-uri, petreceri, festivaluri, spectacole si evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply