Alin Pascal Band

Alin Catalin Cojocarita s-a nascut pe 8 mai 1981 la Iasi inr-o familie frumoasa de artisti, unde a primit o educatie in acest sens.

A inceput sa studieze vioara inca de la 6 ani, la liceul de arte Octav Bancila, lucru care i-a placut in primele saptamani, ca apoi sa-si dea seama ca nu mai are timp pentru fotbal si disctractie.

Cu toate ca nu i-a placut, s-a chinuit pana in clasa a 6 a cand a plecat la Bistrita sa isi urmeze studiile. Dar a stat doar 2 ani dupa care a plecat la Cluj la liceu. Aici s-a indragostit de muzica si si-a dedicat aproape tot timpul ei. A absolvit academia de muzica Gheorghe Dina Cluj specialitatea interpretare muzicala-vioara. In acelasi ritm a terminat si masterul de interpretare.

In tot acest timp i-a venit ideea, genial de altfel, sa incerce sa cante cu vocea. Asa si-a format repede o trupa cu care a inceput sa cante cover-uri. Dar si-a dat seama ca e amator si si-a cautat un profesor de canto si l-a gasit pe cel mai bun – Dana Dorian cu care a studiat nu doar canto ci si actoria si jazz dansul.

Mutat in Bucuresti isi gaseste o noua trupa, alaturi de care canta si astazi.

In momentul de fata, trupa Alin Pascal Band este compusa din: Alin Pascal (voce), Matei Vladutescu (chitara), Liviu Raduca (clape), Alex Tomaselli (bass) si Sebi Lazar (tobe).

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci, prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro va recomanda formatia Alin Pascal Band pentru inaugurari, prezentari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri, nunti, botezuri sau aniversari.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply