Vlad Grigorescu

Vlad Grigorescu este un tanar de 25 de ani din Targoviste care si-a construit o cariera din iluzionism, ba mai mult, sustine ca el este cel care a adus mentalismul in Romania, aceasta fiind meseria pe care a urmat-o dupa ce a absolvit Facultatea de Design de Produs (Arhitectura).

Cand era mic, tatal lui i-a aratat un truc cu un nasture. Vlad Grigorescu sustine ca tatal lui nu este magician, dar stia si el un truc si voia sa il tina ocupat. A reusit sa il tina ocupat toata viata.

 Vlad Grigorescu a studiat tot ce am prins despre aceasta arta, a invatat din multe surse, si a pierdut foarte multe nopti citind despre magie.

Pentru Vlad Grigorescu magia inseamna mai mult decat trucuri. Ca si muzica, dansul, pictura sau poezia, el crede ca magia este o forma de arta prin care se pot transmite mesaje si emotii. Magicianul nu trebuie sa fie cel care vine pe scena cu aroganta pentru ca el a invatat cateva trucuri ci trebuie sa fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfarsitul caruia, spectatorul sa fie mai “bogat”.

“Eu am adus mentalismul in Romania, dar nu ma consider paranormal. Mentalismul e singurul gen de iluzionism la care lumea isi mai pune intrebarea: “Este real?”. “

“Tehnic vorbind, magia este efectul pe care il creeaza o iluzie. Nu exista magie alba sau neagra pentru ca si acelea se bazeaza tot pe iluzii, fie ca sunt vizuale, auditive, psihologice”, spune Vlad.

Vlad Grigorescu are 6 ani de experienta in iluzionism, timp in care a realizat si o emisiune la prima TV, dar a sustinut si multe spectacole. Acesta este motivul pentru care echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci il recomanda pe Vlad Grigorescu prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru evenimentul dumneavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, petrecere privata, zile de oras, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply