Vizi Imre – Vocea Romaniei

A facut un super spectacol la concursul “Vocea Romaniei” – editia 2012, s-a clasat pe locul doi, s-a remarcat prin stilul unic de interpretare si mai ales prin calitatile vocale. Este un personaj aparte, care te face sa il asculti si sa canti impreuna cu el. Portretul este a lui Vizi Imre, finalistul lui Marius Moga din competitia care l-a facut vedeta peste noapte pe targmuresanul in varsta de 26 de ani.

Vizi Imre, cel ce s-a nascut la Batos, ne-a cucerit la Vocea Romaniei, nu numai cu vocea lui speciala, ci si cu felul lui aparte de a se exterioriza in muzica si in aceste conditii nu i-a fost foarte greu sa se numere printre finalisti.

“Mama era cantareata de muzica populara iar tata dansator de dansuri populare. Cantam de mic prin casa, incercam sa recunosc diferite instrumente si o intrebam mereu pe mama ce sunete se aud pe diferite casete”, povesteste artistul.

Vizi Imre s-a apucat serios de muzica in liceu, la 14 ani, cand a inceput studiul la chitara pe care o primise de ziua lui. In liceu facea parte dintr-o trupa de dansuri populare si activa in trei formatii: Titan, o trupa de pop rock, Empty Dream, o formatie de gothic metal in limba engleza si o alta trupa cu care canta la un restaurant din Reghin de la muzica usoara pana la pop rock. La indemnul parintilor, dar mai ales de frica incorporarii in armata, tanarul a dat admitere la Conservatorul din Cluj Napoca.

Muzica este totul pentru el: vocatia, viata, hobby-ul lui. Vrea sa devina un star cunoscut pe plan mondial, iar peste cinci ani se vede intr-un turneu cel putin european.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci il recomanda pe Vizi Imre prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru nunta, botez, aniversare, petrecere privata, zile de oras, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere intentionati sa organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply