URMA

URMA este un proiect imaginat in primavara anului 2003 in Cluj Napoca de catre Mani Gutau si Dan Byron, carora li s-au alaturat mai tarziu Dominic Csergo si Sorin Erhan.

Dominic Csergo – drums & percussion

Sorin Erhan – fretless bass

Dan Byron – flute & electroacoustic guitar

Mani Gutau – words & electroacoustic guitar

Mani si Dan s-au cunoscut la Cluj si, chiar de la primele intalniri, au compus o piesa. Li s-au alaturat apoi Sorin si Domi. Au intrat in studio, au inregistrat si, pentru ca primele piese sunau foarte bine, s-au hotarat sa continue. Asa s-a nascut si numele trupei. Si asa a aparut si primul album, “Nomad Rhymes”. De la o piesa s-a ajuns la unsprezece – fiecare sunand altfel, dar fiind parte a unui intreg coerent: o poveste cu unsprezece capitole. Intregul album este acustic, tocmai pentru ca miza acestui “proiect” a fost promovarea muzicii fara a apela la artificiile instrumentatiei moderne. Muzica si textele in limba engleza permit acestei trupe dreptul la “libera circulatie”. Piesele sunt compuse de Dan si Mani, dar ideea de lider nu este compatibila cu trupa. Ei sunt un tot, “o urma impotriva lumii, pentru oameni”, cum ii place lui Mani sa spuna.

Al doilea album “Anger as a Gift” a aparut cat se poate de normal, ca o continuare si chiar o confirmare a activitatii bune de care tanara trupa se bucura. Albumul contine 14 piese inregistrate in studioul Glas Transilvanean din Cluj. Piesele au fost mai intai testate prin concertele URMA, iar publicul a fost de la inceput receptiv la noile compozitii. Si pe acest al doilea album, textele sunt tot in limba engleza.

Pentru placerea de a asculta muzica – muzica buna, muzica pura, autentica, creata fara alt scop decat acela de a lasa ceva in urma, de care sa-si aminteasca cu placere, Agentia de Evenimente Maria Cirneci recomanda trupa URMA prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro, pentru petreceri private, aniversari, petreceri firme si concerte.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply