Tibi Scobiola Band

Fondata in anul 2007, Tibi Scobiola Band a devenit cunoscuta in showbizz-ul din Romania atat prin participarile si prezentele televizate cat si prin lansarea compozitiilor proprii.

Fondatorul trupei este finalist la Vocea Romaniei Sesonul II 2012 si finalist Eurovision 2007. Inca din copilarie a simtit ca muzica este ceva divin in care se regaseste si se dedica cu tot sufletul! Acum 20 de ani a pornit intr-o calatorie de explorare a muzicii. Timp de 11 ani a jucat in musicaluri pe vase de croaziera si in 2007 a revenit in tara sa cante alaturi de noul lui band, pentru publicul din Romania.

Cezar Panaitescu face si el parte din Tibi Scobiola Band.  A crescut intr-o familie de profesori de muzica si nu avea cum sa alega alta cale. “Muzica e lumea mea e casa mea e sufletul meu”. Motto: “Mai bine niciodata decat mai tarziu” Carpe Diem!

Dinu Cretu, al treilea membru al trupei si-a petrecut toata viata alaturi de cel mai bun prieten & tovaras de viata: Muzica. Inainte de Tibi Scobiola Band a fost 7 ani pe vase de croaziera, unde a performat in show-uri de genul Broadway.

Din Septembrie 2007 s-a alaturat trupei Tibi Scobiola Band, unde si astazi canta alaturi de colegii lui din trupa.

Cu o componenta impresionanta de muzicieni, un playlist diversificat si mereu actualizat, Tibi Scobiola Band ofera publicului pus pe distractie, multa muzica buna intr-o maniera proprie, cu multa daruire profesionala si performanta unei experiente Live, atat in tara cat si in strainatate. Tibi Scobiola Band, pune la dispozitia clientilor, echipament de sonorizare performant, lumini de scena, Dj si participa in toata tara la petreceri private.

Tibi Scobiola Band, considerata una dintre cele mai bune trupe cover din Romania, participa in tara la petreceri private, evenimente corporate, nunti, cluburi si spectacole in aer liber. Acesta este si motivul pentru care Tibi Scobiola Band este una dintre recomandarile facute de catre Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin site-ul artistipentrununta.ro.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply