The Funky Gang

Unii ar putea spune despre ei ca sunt o trupa tanara, dar experienta fiecarui membru adunata ar concura lejer cu “greii” scenei muzicale romanesti. Gasca s-a format in toamna lui 2010, atunci cand s-au intalnit in sala de repetitii din dorinta de a aparea pe piata cu acel repertoriu “altfel” decat restul formatiilor de cover.

Doua saptamani de repetitii intense si au aparut prin cluburile bucurestene. De atunci, din 24 septembrie 2010, n-au lipsit nicio saptamana de pe scena muzicala si recunoasterea a inceput sa apara treptat. In spatele succesului lor, sta o munca asidua in sala de repetitii, profesionalism si nu in ultimul rand, atentia la detalii.

Despre componenta trupei, am putea spune din “culise” ca au trecut prin perioade dificile pana au ajuns la formula de succes: Georgiana, Stefan, Relu, Attila si Radu.

Georgiana provine dintr-o familie de muzicieni, tatal tenor la Opera Nationala, mama profesor de muzica. Desi si-a manifestat pasiunea pentru muzica inca din copilarie, studiile au condus-o la o cariera in publicitate. Mereu optimista, plina de dinamism, isi imparte cele 24 de ore intre munca la birou, repetitii, studiu individual si mult prea putin somn.

Stefan Mihailescu a descoperit chitara la varsta de 13 ani… si de atunci si pana azi s-a convins ca “music never lie”. Timp de 5 ani a fost inginer de sunet in studio pentru Directia 5 si a colaborat cu mai toate numele mari din muzica romaneasca precum Directia 5, Paula Seling, Replik, Anna Lesko, Luminita Anghel, Grasu XXL, BUG Mafia, Guess Who, Antarctica si multi altii, concertand in tara si in strainatate (USA, Canada, Italia, Anglia, Austria, Suedia, etc) de nenumarate ori.

Repertoriul lor… un mix de piese pe care le canta cu placere si pe care publicul le asteapta cu nerabdare de fiecare data. Foarte multe piese recente, dar si cateva “goldies” care au scris istorie. Ca stil muzical trece prin funk, jazz si se opresc in pop-rock, importanta ramane adaptarea la public si inainte de toate, calitatea prestatiei live.

The Funky Gang se poate lauda numai cu muzica live de cea mai buna calitate.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci ii recomanda prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru petreceri private, aniversari, petreceri firme si/sau prezentari, baluri de boboci. Credem cu adevarat in pasiunea lor pentru muzica si stim ca atata vreme cat publicul o va simti, succesul este garantat.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply