Quality Band

Quality Band este orchestra emisiunii “AGENTUL VIP”, cu Cristian Brancu (Antena 2).

Este o trupa cu o experienta bogata si o atitudine artistica impecabila, dobandita in multele contracte in strainatate, in special in Japonia, precum si din cele peste 1000 de evenimente la care au luat parte. Datorita experientei profesionale si portofoliului dobandit pana acum Quality Band garanteaza reusita evenimentului dvs.

Quality Band este compusa din 6 muzicieni (4 instrumentisti + 2 solisti vocali), si se adauga la nevoie cei 3 suflatori (trombon, trompeta, saxofon).

Mihai Bajinaru solistul trupei Quality Band, este castigatorul premiului 1, sectiunea Creatie al festivalului “Mamaia” 2011, si premiului 2 Creatie “Mamaia” 2010. Tatal a fost cel care si-a indreptat fiul catre o cariera in domeniul muzical, iar dupa numai un an de la inceperea cursurilor Scolii Populare de Arta, sub indrumarea profesoarei Zina Nichita, Mihai canta la Cercul Militar National si la Ministerul de Interne. Studiile de canto si experienta acumulata in timpul turneelor sustinute in strainatate l-au ajutat pe Mihai Bajinaru sa se impuna pe scena muzicii romanesti ca unul dintre artistii de valoare, ale carui calitati vocale se remarca prin versatilitate.

Alina Dinca este finalista la una dintre cele mai populare emisiuni tv, “Romanii au talent” – ProTv,  si coach la “Vocea Romaniei” – ProTv.

Quality Band poate oferi muzica live la cel mai inalt standard profesional, experienta si diversitate ce garanteaza reusita evenimentului dvs.

Repertoriu Quality Band, contine peste 800 piese muzicale de genuri diferite: cover music, evergreen, pop, funk, jazz, vals, tango, country, rock’n roll, swing, latino, muzica ruseasca, greceasca, precum si muzica usoara romaneasca.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro recomanda formatia Quality Band pentru evenimentele organizate de dumneavoastra: nunti, botezuri, petreceri private, petreceri firme si concerte.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply