Pitt Leffer

Cunoscut sub numele de scena de Pitt Leffer, Petrica Lefter (sau “Pitt de Romania” cum e poreclit) este un cantaret din judetul Ialomita. Fiul unor oameni simpli, artistul recunoaste ca talentul este o mostenire de familie. Cantaretul insa trebuia sa aiba un alt drum in viata, nu sa fie artist, ci preot.

Mama cantaretului a fost cea care l-a pus fata in fata cu divinitatea, biserica fiind un loc indragit de artist. Pitt sau Pitu, asa cum a fost alintat inca din copilarie, a trecut prin multe incercari, insa declara ca Dumnezeu a fost mereu alaturi de el si de familia lui. Liceul l-a facut aproape de casa parinteasca, pentru ca studiile superioare sa le urmeze la Seminarul Teologic din Bucuresti.

Parintii isi doreau sa devina preot, insa el, se pare, nu era intru totul convins ca asta va face pentru tot restul vietii. A intrat printre primii la Facultatea de Teologie din Bucuresti si dupa primul an s-a hotarat sa mai urmeze o facultate, fiind convins ca nu o sa devina preot, asta dupa ce a inceput sa studieze canto in seminar, dar si individual la facultate, cu prof. dr. Iulian Baiescu, cel care i-a indrumat spre tainele muzicii pe Marcel Pavel si pe Andra.

Astfel, in 2011 01Pitt Leffer si-a facut debutul in muzica cu piesa “Your Love is Real”, compusa de Adi Cristescu.

Pitt Leffer este una dintre marile surprize ale anului 2013, care se va dovedi cu siguranta o carte castigatoare a industriei muzicale romanesti. Absolvent de teologie cu peste 5000 de ore de muzica la activ, adunate de-a lungul seminarului si a facultatii, Pitt este fara indoiala un om care stie sa cante nu dupa ureche ci conform tuturor regulilor artei. El se inscrie asadar pe linia artistilor educati pe care si-a propus sa se impuna pe piata.

Acum, Pitt Leffer lucreaza la un proiect international impreuna cu producatorii din Albania si Grecia, iar gandul la teologie e departe de el. Una dintre recomandarile facute de catre Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin site-ul artistipentrununta.ro, este Pitt Leffer pentru nunti, botezuri, petreceri private, petreceri firme si concerte.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply