Lora

Cantareata si compozitoare romana, Lora este una dintre cele mai talentate si apreciate artiste din Romania la momentul actual. S-a nascut in Vaslui, dar a petrecut majoritatea copilariei la tara.

A inceput sa cante ca backing vocalist intr-o trupa rock, intitulata “FM”, pe care a initiat-o singura, apoi a decis sa participe la concursul “Star Factory” – unul dintre cele mai tari concursuri de atunci, iar participarea nu a fost una rea pentru ca a fost foarte apreciata si a luat locul 2.

Lora a devenit cunoscuta in Romania o data cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, in anul 2004, insa au fost necesari inca doi ani pentru a se lansa in industria muzicala.

In anul 2006 s-a infiintat formatia Wassabi, sub indrumarea lui Marius Moga. Wassabi s-a lansat cu piesa “Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Fetele din formatie au lansat mai multe piese in 2007, cu speranta de a reprezenta Romania la concursul international de muzica Eurovision. Desi piesele lor au fost votate de catre public, nu au reusit ceea ce isi propusesera.

Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrage din formatie, pentru a continua o cariera solo. Dupa 8 luni, Lora participa la selectia nationala pentru Eurovision cu piesa “Come Along”, interpretata ├«n duet cu Sonny Flame. “Come Along” a obtinut 10.000 de voturi, dar insuficiente pentru a reprezenta Romania la concurs.

Spre sfarsitul lui 2010, cantareata incepe o colaborare cu Adrian Sina, liderul formatiei Akcent. Cei doi lanseaza piesa “My Passion”, ce s-a bucurat de un succes nu doar in Romania, ci si in afara tarii. Cantecul a fost lider in clasamente timp de mai multe saptamani consecutive. Videoclipul, in care apar modelele Ana Stefanescu si Silviu Tolu, a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube.

La ├«nceputul anului 2012 lanseaza piesa “Un vis”, cantec care se bucura de cea mai importanta mediatizare dintre toate cantecele sale si de locul 1 la radiourile din Romania.

Lora este una dintre recomandarile facute de catre Agentia de Evenimente Maria Cirneci pentru nunti, botezuri, petreceri private, petreceri firme si concerte prin site-ul artistipentrununta.ro, fiind una dintre cele mai stilate si apreciate artiste la ora actuala din Romania, cu are o cariera de succes.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *