Lora

Cantareata si compozitoare romana, Lora este una dintre cele mai talentate si apreciate artiste din Romania la momentul actual. S-a nascut in Vaslui, dar a petrecut majoritatea copilariei la tara.

A inceput sa cante ca backing vocalist intr-o trupa rock, intitulata “FM”, pe care a initiat-o singura, apoi a decis sa participe la concursul “Star Factory” – unul dintre cele mai tari concursuri de atunci, iar participarea nu a fost una rea pentru ca a fost foarte apreciata si a luat locul 2.

Lora a devenit cunoscuta in Romania o data cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, in anul 2004, insa au fost necesari inca doi ani pentru a se lansa in industria muzicala.

In anul 2006 s-a infiintat formatia Wassabi, sub indrumarea lui Marius Moga. Wassabi s-a lansat cu piesa “Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Fetele din formatie au lansat mai multe piese in 2007, cu speranta de a reprezenta Romania la concursul international de muzica Eurovision. Desi piesele lor au fost votate de catre public, nu au reusit ceea ce isi propusesera.

Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrage din formatie, pentru a continua o cariera solo. Dupa 8 luni, Lora participa la selectia nationala pentru Eurovision cu piesa “Come Along”, interpretata în duet cu Sonny Flame. “Come Along” a obtinut 10.000 de voturi, dar insuficiente pentru a reprezenta Romania la concurs.

Spre sfarsitul lui 2010, cantareata incepe o colaborare cu Adrian Sina, liderul formatiei Akcent. Cei doi lanseaza piesa “My Passion”, ce s-a bucurat de un succes nu doar in Romania, ci si in afara tarii. Cantecul a fost lider in clasamente timp de mai multe saptamani consecutive. Videoclipul, in care apar modelele Ana Stefanescu si Silviu Tolu, a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube.

La începutul anului 2012 lanseaza piesa “Un vis”, cantec care se bucura de cea mai importanta mediatizare dintre toate cantecele sale si de locul 1 la radiourile din Romania.

Lora este una dintre recomandarile facute de catre Agentia de Evenimente Maria Cirneci pentru nunti, botezuri, petreceri private, petreceri firme si concerte prin site-ul artistipentrununta.ro, fiind una dintre cele mai stilate si apreciate artiste la ora actuala din Romania, cu are o cariera de succes.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

You may also like...

Leave a Reply