Life on Mars

Cu peste 100 de concerte la activ, trupa Life On Mars a fost infiintata in anul 2010 de catre Nicu Avram, Vlad Vedes si Razvan Grigorescu.

Ulterior, solistele Loredana Ciobotaru (echipa Smiley in show-ul “Vocea Romaniei” 2012, ajunsa la un pas de semifinala) si Loredana Cavasdan (echipa Moga in show-ul “Vocea Romaniei” 2011) s-au alaturat trupei, Life On Mars devenind una din cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania, cu un repertoriu modern, hituri ale ultimilor ani, apartinand unor artisti precum: Bruno Mars, Amy Winehouse, Pixie Lott, Jason Mraz, Caro Emerald, Pink si multi altii.

De asemenea, Loredana Ciobotaru este si castigatoarea festivalului Mamaia 2009, cand a luat premiul intai la sectiunea interpretare.

Loredana Cavasdan este din Oradea si a absolvit actoria la Bucuresti. In 2008 a participat la Megastar, unde a ajuns printre ultimii patru concurenti. Interpretarea piesei “Are You Gonna Be My Girl” a celor de la JET, i-a facut pe toti cei patru membri ai juriului de la “Vocea Romaniei” sa se intoarca, dorind ca Loredana sa faca parte din echipa lor.

Loredanele sunt indragostite de muzica pe care o canta si zambarete si transmit prin microfon toate trairile lor. Alaturi de baietii talentati din formatie: Vlad Vedes (fost membru al trupei Bere Gratis), Razvan Grigorescu (fost membru Analia Selis si Vlad Mirita), Nicu Avram (fost membru al trupei Bere Gratis) si Andrei Precup (fost colaborator al band-urilor “Un Show Pacatos” si “Rai da’ Buni”), fac parte dintr-o o formatie unita, din felul in care comunica doar din priviri pe durata pieselor, pe care le canta mereu impecabil!

Pe 1 iunie 2012  Life On Mars lanseaza in premiera pe MTV videoclipul primei piese proprii – “Love Life”.

Life On Mars a cucerit publicul cu muzica buna, talent, profesionalism, atitudine pozitiva si un mesaj pe masura un repertoriu modern iar agentia de evenimente Maria Cirneci Artist Management ii recomanda prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru petreceri private, aniversari, petreceri firme si/sau prezentari, baluri de boboci sau alte evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply