Julie Mayaya

Julie Mayaya Nzal A Nka este o cantareata romano-congoleza. Julie este castigatoarea celui de-al doilea sezon al concursului Vocea Romaniei. Nascuta la Iasi dintr-o mama romanca si un tata congolez, Mayaya a petrecut cea mai mare parte a copilariei sale in Republica Democrata Congo, dar efectuandu-si studiile in Romania.

Julie a inceput sa cante la varsta de 5 ani, in corul scolii. In 2000, Julie a început sa colaboreze cu Victor Lavric si formatia lui, VLP Project. In adolescenta, a cantat la nunti si la petreceri, fara sa faca, insa, studii muzicale. Dupa absolvirea Liceului “Grigore C. Moisil” din Iasi, a urmat studiile Universitatii Spiru Haret din Bucuresti, unde s-a specializat pe matematica, informatica si drept civil. In ciuda impotrivirilor parintilor sai, a refuzat sa profeseze in domeniul informaticii si a ales muzica.

Impreuna cu VLP Project, Mayaya a inregistrat melodiile “Zi dup? zi” (2002) si “Te astept sa mai visam” (2004), fiecare avand si cate un videoclip, dar aceste doua piese nu s-au bucurat de succes comercial. A contribuit si la mixul “Feelin’ Right” (2011) al DJ-ului Raoul Russu.

In 2012, la sfatul prietenilor, s-a înscris la concursul Vocea Romaniei, fiind incurajata de succesul relativ al prietenului sau, Iulian Canaf, la editia din 2011 a aceluiasi concurs. A interpretat piesa “Hurt” a Christinei Aguilera si a reusit sa intoarca scaunele tuturor celor 4 jurati, in etapa “auditiilor pe nevazute”. A continuat competitia alaturi de Horia Brenciu, remarcandu-se pe piese soul si jazz si fiind asemanata cu Tina Turner.

A castigat concursul pe 26 decembrie 2012, fiind foarte apreciata si iubita de public.

Julie Mayaya vine cu un vibe nou in peisajul muzical autohton, repertoriul ei imbinand armonios acorduri de soul, blues si pop intr-un sound eterogen plin de nerv, pasiune si talent. Niciun concert Julie Mayaya nu seaman cu celalalt. Caracteristica lor comuna este pasiunea pe care artista o investeste in prezentele ei live. Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro o recomanda pe Julie Mayaya  pentru petreceri private sau corpoarte, concerte in mall sau aer liber, festivaluri, spectacole sau alte evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply