Johannes

De peste 20 de ani Johannes se joaca cu realitatea. Fascinat de experienta unei iluzii perfecte, foloseste magia sa amuze oamenii si spune ca isi pacaleste publicul in mod cinstit.

A inceput sa seduca intr-o zi de 1 aprilie. Atunci cand a ajuns profesionist. Celebritatea a aparut dupa 14 ani de munca si incercari de a crea momente ciudate care sa te incurce si sa exclami ca e imposibil sa se intample ceea ce vezi…  Mersul pe apa, ziare transformate in bani, raze de laser manipulate, servetel facut in mii de bucati in doar cateva secunde si o masa de spiritism zburatoare sunt doar cateva dintre numerele de magie care ii lasa pe cei care il privesc pe Johannes cu gura cascata.

Johannes, este recunoscut atat in Romania cat si pe plan international pentru numerele sale de magie, inexplicabile si extraordinare. Stim despre el ca a atins limita rezistentei omenesti. A reusit sa iasa dintr-un sicriu ingropat in pamant, chiar daca avea mainile si picioarele legate, a fost calcat de un compactor de 15 tone in timp ce statea intins pe un covor de cioburi de sticla, a mers pe apa intr-o piscina plina de oameni si multe alte numere de magie prin care a demonstrat supranaturalul. Totodata, Johannes este membru al International Brotherhood of Magicians (Fratia Internationala a Magicienilor), cea mai mare organizatie de magie cu sediul in Statele Unite.

Johannes spune despre meseria lui ca: “Multe lucruri sunt importante atunci cand vrei sa ajungi iluzionist… Este important sa poti capta atentia oamenilor ca un adevarat vrajitor atunci cand povestesti ceva, trebuie sa ai un simt al umorului dezvoltat, trebuie sa ai o putere mare de convingere, trebuie sa ai o conditie fizica destul de buna daca esti interesat de experimentele periculoase, trebuie sa ai o atentie distributiva si o mare indemanare, trebuie sa faci din suflet magia si sa iti lasi amprenta personala pe fiecare experiment pentru a fi unic… trebuie sa ai un curaj nebun si o doza mare de nebunie iar lucrurile acestea se fac prin sacrificii adica prin punerea carierei pe primul loc asa cum am facut eu mereu.”

Pentru un spectacol care garantat va captiva atentia tuturor invitatilor dumneavoastra, Agentia de Evenimente Maria Cirneci va recomanda Johannes prin intermediul site-ului artistipentruevenimente.ro pentru evenimente corporate, petreceri private, petreceri aniversare, evenimente in mall-uri sau spatii publice, aniversari de oras si orice alt tip de spectacol.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply