Hot Play

Hot Play este o trupa pop/cover noua, formata din 5 artisti foarte talentati: Iulia Dumitrache – Voce, Dan Sorici – Tobe, Cristi Mihalcea – Bass, Alex Luft – Chitara si Alex Nicolae – Clape.

Solista Trupei Hot Play, Iulia Dumitrache a fost prima concurenta care a intors toate scaunele in cel de-al treilea sezon al show-ului “Vocea Romaniei”. Iulia a cantat la auditiile Vocea Romaniei piesa “Shy Guy” si a impresionat toti antrenorii. Pitesteanca a ales sa se alature echipei Loredana. Insotita de Gina Pistol la auditii, ea nu este tocmai noua in showbiz-ul romanesc, colaborand pana in prezent cu David Deejay, JerryCo, Corina.

Iulia Dumitrache are 23 de ani, este din Pitesti si are legaturi vechi cu muzica. A studiat vioara timp de 8 ani in scoala generala si a urmat cursurile Liceului de Muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti, la sectia canto. A fost studenta la Pedagogie Muzicala in cadrul Conservatorului din Bucuresti. Iulia a fost descoperita de David Deejay in 2011, in urma unui concurs organizat de acesta pe Facebook. Coverul facut de solista dupa “Take a Bow” a Rihannei l-a convins pe acesta sa o coopteze pentru a fi vocea urmatorului sau single.

Tot in 2011 a inceput sa interpreteze coveruri alaturi de trupa Hot Play, cu care canta in diferite cluburi din tara si la evenimente private. Cel mai popular show al lor este “Tribute to Rihanna”, in care canta exclusiv piese ale solistei americane.

Trupa Hot Play a cantat si alaturi de Jerry Co, pe varianta live a piesei “In 10 ani de acum”, postata pe Youtube, iar la Media Music Awards, a urcat pe scena alaturi de Corina.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul site-ului artistipentrununta.ro va recomanda Trupa Hot Play   pentru evenimentele organizate de dumneavostra: nunti, botezuri, concerte, inaugurari, petreceri private, festivaluri, spectacole sau baluri.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply