Dan Negru

Dan Negru s-a nascut pe 23 februarie 1971 la Timisoara si este considerat unul din cei mai buni moderatori tv din Romania. Timp de 15 ani consecutiv a prezentat revelioane tv, toate lider de audienta, performanta reflectata de presa din Romania si din strainatate. Este singurul moderator tv european care a realizat simultan showuri tv lider de audienta in doua tari, Romania si Moldova.

A absolvit Liceul Economic din Timisoara, apoi a urmat cursurile Facultatii de Drept si ale Facultatii de Jurnalistica unde si-a luat licenta. Inainte de a ajunge in televiziune, a lucrat un an de zile la spitalul “Victor Babes”, unde a tinut contabilitatea. Si-a inceput cariera in radio, la Radio TVR Timisoara.

Dan Negru si-a inceput cariera in radio, la Radio TVR Timisoara, ajungand apoi moderator de emisiuni al postului Antena 1. Primul interviu pe care l-a realizat a fost cu Dan Spataru. Este cunoscut pentru emisiuni ca “Ciao Darwin”, “Ziua Judecatii”, “Te pui cu blondele?”, “Academia Vedetelor”, “Genialii”, “Money Drop”, “Plasa de stele”, “Next Star”, etc. In Republica Moldova a realizat “Who wants to be a millionaire”, “Deal or not deal” si “Star Factory”. A prezentat festivaluri nationale televizate: Mamaia, Eurovision, Callatis. Nu a acceptat niciodata sa-si asocieze imaginea cu vreun produs comercial.

Dan Negru este unul dintre cei mai buni realizatori romani, de-a lungul anilor programele lui au stabilit recorduri de audienta, devenind astfel cel mai longeviv prezentator de emisiuni de diverstisment din zona prime-time a televiziunilor din Romania.

Dan Negru a cucerit publicul de-a lungul anilor cu emisiunile sale, care au fost printre cele mai urmarite. A fascinat de fiecare data cu atitudinea sa, fiind foarte apreciat de publicul din tara. Dan Negru este cel mai longeviv prezentator de emisiuni de divertisment, stabilind multe recorduri de audienta motiv pentru care, Agentia de Evenimente Maria Cirneci il recomanda prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru petreceri private, aniversari, petreceri firme si/sau prezentari.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply