Cristi Nistor

Cristi Nistor este un tanar promitator nascut in Ludus in data de 17 aprilie 1986. Este pasionat de muzica si fotbal.

Avand un talent innascut in ceea ce priveste muzica, Cristi a participat, inca de mic, la divesere competitii unde a fost de fiecare data apreciat. In anul 2003 castiga: premiul special la Mamaia Copiilor si Adolescentilor, locul III la Festivalul Internationl “Steaua de Aur”(Golden Star) si locul III la festivalul national “Aurelian Andreescu”.  Anul 2004 aduce noi premii pentru artist: locul II la festivalul national “Laleaua de Aur” de la Pitesti, premiul special al juriului la Festivalul National “Flori de Mai” de la Calarsi si locul II la preselectia nationala a Festivalului Internationl “Cerbul de Aur”

Castiga locul III la Festivalul Mamaia – sectiunea Interpretare, in anul 2005.

De la hitul “Coji de portocale” a continuat drumul artistic. Timp de 1 an si jumatate a fost co-prezentator la TVR, la emisiunea “Liber pe contrasens”. Cristi Nistor a reusit sa ajunga de doua ori in selectia nationala Eurovision, in 2007 si 2008, de data asta ca si compozitor. A mai activat in 2 trupe de cover-uri, Friends si Avenue, cu cei din urma avand rezultate spectaculoase intr-un timp relativ scurt, rezultate ce ar putea  spune ca au culminat cu prestatia din deschiderea trupei Scorpions, de la Bucuresti. A activat cativa ani si in Nationala Artistilor de fotbal cu care a participat la doua campionate mondiale pentru artisti, ambele organizate in Rusia la Soci si la Novorosisk, unde a si iesit golgeterul echipei.

Cristi Nistor a participat la show-ul “Vocea Romaniei” in anul 2012. Cristi a reusit sa ajunga pana in finala celui de-al doilea sezon al emisiunii, in echipa Loredanei, si a ocupat locul trei.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro il recomanda pe Cristi Nistor pentru concerte, inaugurari, show-uri, petreceri, festivaluri, spectacole, baluri sau zile festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply