Adi Cristescu Band

Desi lumea il cunoaste mai degraba ca si compozitor de hit-uri si ca vocea masculina din piese celebre interpretate alaturi de cele mai mari vedete ale muzicii romanesti, Adi Cristescu revolutioneaza industria show-biz-ului autohton printr-un concept de show live cu trupa, in pura traditie americana: de la jazz la rock’n’roll, trecand prin hituri actuale sau evergreenuri. Adi, alaturi de trupa sa ridica orice audienta in picioare si transforma orice fel de eveniment intr-unul de neuitat.

Pe langa evenimentele la care participa cu trupa, alaturi de Music Management, Adi Cristescu isi continua si consolideaza cariera solo prin lansarea unui single la inceputul anului 2011.

De-a lungul anilor, Adi a colaborat cu artisti romani precum: Andra, Lavinia, Elena Gheorghe, Geo da Silva, Neylini, Conect-R, Dj Sava, Nick Kamarera, Zero, Red-Blond, Pepe, Oana Zavoranu, Marcel Pavel, Anda Adam, Miky (ex K-pital), dar si cu artisti internationali: Nana (hitul “Lonely”-2008 remake, inclus pe albumul lansat in 2008 de catre marele artist, este reochestrat de catre Adi Cristescu, aducand si un aport la compozitie si interpretat de acesta alaturi de Nana si trupa Korekt). De asemenea compozitii, orchestratii si piese interpretate alaturi de Tiger 1 (ex-Fun Factory). Impreuna cu Silviu Paduraru, a compus single-ul “Sabes”, interpretata de trupa Korekt alaturi de faimoasa trupa argentiniana Ragafa. In anul 2010 castiga Premiul special al Societatii Romane de Radiodifuziune La Fersivalul Mamaia, pentru piesle “Nori de iubire” si “Fara cuvinte”.

In anul 2008 obtine premiul pentru “Cel mai bun cantec de dragoste”, la Festivalul cantecului de dragoste cu piesa “Dragostea ramane”. Tot in anul 2008 castiga premiul pentru “Cel mai bun pop”, la premiile Radio Ramania Actualitati, cu piesa “Dragostea ramane”.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda  Adi Cristescu Band  pentru concerte, inaugurari, show-uri, petreceri, festivaluri, spectacole sau alte evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply