Ancuta Corlatan

Ancuta Corlatan s-a nascut in 29 Mai 1991 in satul Manastirea Humorului, judetul Suceava.

Primele lectii de muzica le-a primit in clasa a V-a la liceul Liceului de muzica “Octav Bancila” din Iasi. In clasa a XI-a s-a transferat la Liceul de muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti, la clasa de canto popular a profesorului Gavril Prunoiu.

A absolvit facultatea Compozitie, Muzicologie si Pedagogie muzicala in cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

A debutat in televiziune la varsta de 16 ani, in cadrul emisiunii “Cu drag de Dragobete” – 24 februarie 2008, emisiune realizata de doamna Elise Stan. In 2012 si-a lansat primul sau album cu titlul “La Humor ii satul meu”, inregistrat cu Orchestra Ansamblului Profesionist “Ciprian Porumbescu” din Suceava condusa de maestrul George Sarbu.

In prezent viata Ancutei se imparte intre Bucuresti si Gura Humorului, distanta pe care o parcurge frecvent, atat pentru evenimentele la care este invitata cat si pentru a-si pregati piesele pentru cel de-al doilea CD.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul site-ului artistipentrununta.ro o recomanda pe Ancuta Corlatan pentru petreceri, evenimente, spectacole, cumetrii, nunti, botezuri, aniversari sau mese festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply