Tom Boxer

DJ Tom Boxer – cum s-a autointitulat, sau Cosmin Simionica – asa cum l-au numit parintii in certificatul de nastere, a lucrat ca DJ la mai multe posturi de radio din Craiova si din Bucuresti. In 2000, a plecat la Londra, unde a lucrat ca DJ si audio-producer la Plastik Fantastik.

Tot la Londra a adoptat si numele de Tom Boxer: “Numele de Tom Boxer l-am luat in timp ce lucram in Londra, la Club Malibu Stacey. Am lucrat cativa ani in radio si ca DJ si pe productie, dar am renuntat pentru ca am inceput sa compun si sa produc muzica” a declarat Cosmin Simionica, citat de ProTV Magazin.

In Romania, a devenit cunoscut pubicului larg in 2004, cand a lansat albumul “Caciula p-o ureche”. La Londra, a lucrat in “schimburi”: noaptea mixa, iar ziua functiona ca producator de muzica house si R&B.

Muzica nu e unica lui pasiune, e fascinat de fotografie si, mai nou, de film, deci vei mai auzi de el, chiar daca nu prea iesi prin cluburi.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci il recomanda pe Tom Boxer prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru evenimentul dumenavoastra, fie ca este vorba de petrecere privata, aniversare, petrecere privata, zile de oras, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply