Talisman

Data infiintarii formatiei Talisman este 16 decembrie 1996, prin participarea la festivalul “Om Bun”, unde primeste Marele Premiu.

Semnatar al majoritatii compozitiilor grupului, Alin Oprea este nascut la 20 noiembrie 1971, la Turda. A studiat pianul si vioara la Scoala de Muzica din Cluj si a cantat, de la 15 ani, in trupe rock din Cluj (“Alpha Rock”, “Sin”, “Compact”) si Bucuresti (“Sfinx Experience”).

Tavi Colen s-a nascut la 9 octombrie 1967, la Targu Jiu, si a urmat cursurile Scolii de Muzica si ale Scolii Populare de Arta din orasul natal. A absolvit, in 1995, Facultatea de Drept din Bucuresti. Posedand o voce cu un timbru special, Tavi Colen a cantat in trupe rock de rezonanta in peisajul autohton, precum “Transilvania”, “Voltaj”, “Sin”.

Cei doi Talismani au colaborat o perioada si cu legendara trupa Phoenix.

Incepand cu anul 2002, din dorinta de a deveni o trupa rock in adevaratul sens al cuvantului, cei doi vocalisti coopteaza in trupa inca 4 membri.

La numai trei luni de la lansarea maxi-single-ului “Atat de singur”, se inregistreaza un record de vanzari: 150.000 de exemplare pe caseta audio, motiv pentru care grupul “Talisman” a fost rasplatit de producator (Intercont Music) cu Discul de Platina. Intr-un an si jumatate de la lansare, trupa a sustinut 250 de concerte.

Pentru a sarbatori cum se cuvine implinirea a 10 ani de Talisman, MediaPro Music a lansat pe piata in anul 2007, primul album de “Best of” al trupei. Materialul contine cele mai frumoase melodii alte formatiei Talisman in interpretarea inconfundabila a lui Alin Oprea. “Best of Talisman” contine si o piesa care nu a mai fost inclusa pe niciun album al trupei, piesa ce se numeste “Fara tine” si beneficiaza si de videoclip.

Trupa condusa de Alin Oprea lanseaza hit dupa hit si reuseste sa surprinda publicul in cel mai placut mod posibil, prin imbinarea melodioasa a sunetelor care demonstreaza profesionalismul si originalitatea trupei. Astfel, echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin site-ul artistipentrununta.ro, recomanda Talisman pentru evenimentul dumenavoastra, fie ca este vorba de botez, nunta, petrecere privata, aniversare, zile de oras, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *