Mossano

Mossano – aka Lucian Mosanu este un proiect semnat David Deejay. Acesta este singurul proiect “fara cuvinte” ce a reusit sa atraga atentia asupra lui prin originalitate si stil. Piesa “Indianotech” s-a bucurat de un mare succes, atat in tara, cat si peste hotare, fiind licentiata in Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia, Grecia, Turcia, Germania, Austria, Elvetia.

Lucian Mosanu este un DJ roman cu o experienta de peste 10 ani, s-a nascut pe data de 8 mai, in Barlad, judetul Vaslui, fiind pasionat de muzica inca de mic. De la varsta de 16 ani si-a descoperit vocatia de DJ, iar la 18 ani devine rezident intr-un club din orasul lui natal, perioada in care il cunoaste pe Adi Colceru, cunoscut publicului ca David Deejay. Pana la succesul proiectului Mossano, acesta a imbinat cariera muzicala cu alte ramuri media, cum ar fi radio si TV, schimbandu-si de multe ori locatia. In 2005, Lucian Mosanu se stabileste la Bucuresti, unde isi continua mai indeaproape colaborarea cu prietenul si producatorul sau Adi Colceru.

In anul 2009, ia nastere piesa “Indianotech”, care s-a bucurat de un succes rasunator inca de la lansare. Desi videoclipul a aparut destul de tarziu, in februarie 2010, single-ul s-a bucurat de atentia canalelor media din Romania deoarece a adus ceva nou in industria muzicala, folosind influente indiene.

Nu doar varianta originala a produsului “Indianotech” a fost foarte bine primita de public, ci si variantele aparute ulterior, prin colaborarea cu alti artisti romani, Connect-R si Sonny Flame,iar acestea au facut ca piesa lui Mossano sa fie difuzata chiar si dupa lansarea celui de-al doilea single, “Zingarinho”.

“Zingarinho”, cea de-a doua productie Mossano by David Deejay, lansata in aprilie 2010, a reprezentat acelasi succes. Avand aceleasi influente, “Zingarinho” a devenit una dintre cele mai ascultate si difuzate piese din vara anului 2010, atat in Romania, cat si in strainatate, iar in topurile din Turcia a ajuns pe prima pozitie.

Colaborarea Mossano – David Deejay este departe de a se fi terminat iar echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci recomanda Mossano prin artistipentruevenimente.ro pentru aniversarea, cina festiva, petrecerea privata sau de companie, aniversarea de oras sau orice alt tip de eveniment intentionati sa organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply