Morandi

Morandi este o formatie alcatuita din Marius Moga si Andrei Ropcea.

Formatia a lansat albumul de debut intitulat “Reverse” in 2005, primul single, “Love Me” bucurandu-se de succes, a adus succes grupului. “Love Me” a ajuns rapid in clasamentul Romanian Top 100 din editia a doua a anului 2005 ocupand pozitia 3. Urmatorul album al formatiei Morandi, “Mind Fields” a fost lansat in 2006. “Mind Fields” contine una dintre cele mai cunoscute piese ale lor si anume “Beijo (Uh-La-La)” ce a intrat in majoritatea topurilor din Europa pe locul intai.

Morandi au stat pe locul intai cu piesa “Beijo (Uh-La-La)” in topurile europene timp de 2 saptamani intrecand artisti si formatii precum Shakira, U2, Coldplay si altii. Datorita succesului lor european, formatia a semnat un contract cu Universal Music Romania. “Strategia noastra este una pe termen lung. Am asteptat mai bine de un an acest moment si ne bucuram ca primul nume din portofoliul nostru local este si unul dintre cele mai de succes pe piata romaneasca” afirma cativa dintre angajatii Universal Music Romania.

Urmatorul album al baietilor de la Morandi a fost “N3XT”, album ce contine 14 piese, dintre care 13 compuse de Marius Moga si Andrei Ropcea si a paisprezecea piesa, intitulata “Reality & Dreams” fiind o piesa compusa de catre Mike Thomas. In 2008, trupa Morandi a fost nominalizata la EMA pentru performantele sale deosebite.

In anul 2013 trupa a lansat piesa “Everytime we touch”, single ce vorbeste despre sentimentul de iubire si senzatiile prin care treci atunci cand te indragostesti. Versurile descriu o poveste de iubire, prima intalnire dintre doi indragostiti, primele priviri, primele emotii, primele atingeri.

Cu un sound intens si creativ dar melancolic in acelasi timp, “Everytime we touch” transcende genurile muzicale si ofera o viziune personala asupra unui univers al iubirii. Backing vocal-ul pentru aceasta piesa este asigurat de Fely Donose, semifinalista la Vocea Romaniei in echipa lui Moga.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda pe Morandi pentru inaugurari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri, baluri, banchete sau aniversari.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply