Miki

Miki canta de la varsta de 5 ani. Artista a urmat cursurile Scolii Populare de Arta, avand-o ca profesoara pe Mihaela Runceanu. De asemenea, Miki a colaborat cu orchestra Centrului Cultural al Ministerului de Interne.

In 1990, Miki obtine primul trofeu important: “Premiul Tineretii” la Festivalul de Muzica Usoara de la Deva. In anii ce urmeaza artista castiga numeroase premii la diferite festivaluri: Premiul al III lea la Festivalul “Flori De Mai” – Calarasi, Marele Trofeu al Festivalului “Toamna Muzicala Bacauana”, Premiul I la Festivalul “Vocile Primaverii” – Bucuresti, Premiul de Popularitate la sectiunea Creatie a Festivalului “Tinerete ’90” – Bucuresti, premii speciale la Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia.

In 1999 Miki este invitata sa faca parte din proiectul K-pital, alaturi de Vlad Gheorghiu si Alex Cernahoschi iar un an mai tarziu albumul “Vibratii” este lansat dupa ce piesa cu acelasi titlu intrase in topul Pro FM pe locul I, inca din prima saptamana! Obtine Premiul Industiriei Muzicale Romanesti pentru cel mai bun proiect tehno.

”Mi-am gasit jumatatea, muzica ce-mi vine ca o manusa” declara Miki la lansarea albumului “Jumatate”. Acesta este debutul artistei in muzica latino. Primul extras pe single a fost “Fara tine”, duet cu Pepe, un cover dupa “No me ames” (Mark Anthony & Jennifer Lopez). Pentru prima data piesa a fost cantata live la Premiile MTV 2004, starnind ropote de aplauze. In 2005 este nominalizata la sectiunea “Cea mai buna voce feminina”, in cadrul Premiilor MTV 2005.

In iunie 2008 apare videoclipul piesei “Mami, Te Quiero”, o colaborare cu Jorge si MiniMO (regizorul Iulian Moga, care accepta, in premiera, sa joace un rol in loc de a regiza) apoi Miki lanseaza formula de concert cu band, 100% live!

Miki este una dintre recomandarile echipei Agentiei de Evenimente Maria Cirneci, prin site-ul artistipentrununta.ro, pentru evenimentul dumenavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, petrecere privata, aniversare, concerte, spectacole, zile de oras, petrecere de companie sau orice alt tip de eveniment.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply