Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este un cantaret roman de muzica usoara. A absolvit Institutul de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti in anul 1973. In anul 1972, termina Scoala Populara de Arta, clasa Florica Orascu. Mihai Constantinescu a facut parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar in anul 1964 intra in grupul Mondial. In aceasta perioada incep sa-i apara primele piese. Lanseaza piesa “Papusa”.

Mihai Constantinescu mai canta cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele inregistrari sunt facute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. Titus Munteanu il remarca la una din auditiile organizate de clasa Floricai Orascu.

Mihai Constantinescu face parte din trio-ul lansat de Titus Munteanu din care mai fac parte Olimpia Panciu si Marius Teicu. In anul 1999 editeaza in format single “Iubiti si cainii vagabonzi”. In anul 2003, unul din albumele de pe dublul CD al Anastasiei Lazariuc cuprinde piese scrise de Mihai Constantinescu

A efectuat turnee in toate tarile ex-socialiste, in Germania, in SUA si in cateva state din Vestul Europei. In 2002, luna mai, primeste Diploma de Onoare in cadrul Galei Muzicii Usoare “O zi printre stele” din partea Ministerului Culturii si Cultelor. In 2002, Editura Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania ii editeaza un caiet de cantece selectate din slagarele lansate in trei decenii.

Mihai Constantinescu este unul dintre cei cunoscuti si apreciati cantareti de muzica usoara de la noi, care a facut frumoasa copilaria multor copii cu muzica lui. Cu toate ca nu mai este mediatizat in ultima perioada, Mihai ramane unul dintre cei mai buni cantareti romani.

De-a lungul timpului Mihai Constantinescu a cucerit publicul prin felul sau de a fi si prin naturaletea cu care canta. A reusit sa isi pastreze fanii de-a lungul carierei sale, a fost unul dintre cei mai ascultati cantareti de muzica usoara, si inca se mai asculta muzica lui, fiind una din recomandarile facute de echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin site-ul artistipentrununta.ro, pentru evenimentul dumenavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, petrecere privata, aniversare, petrecere privata, zile de oras, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply