Matteo

Matteo, pe numele sau real Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin este un cantaret roman care a abordat cu succes genul raggae. La 14 ani , Matteo a renuntat la celelalte cinci prenume si s-a trecut in buletin, simplu si aerisit, Vasiliu Matei.

Matteo a abordat genul reggae si dancehall inca din 2006, cand s-a lasat pe piata muzicala din Romania. Inspirat de artisti precum Bob Marley, Peter Tosh, Chaka Demus & Plies, Black Uhru, Matteo imbina sound-urile reggae cu cele balcanice. Acesta a fost motivul pentru care Loredana l-a contactat pe Matteo pentru piesa “Departare, departare”. Cantecul a devenit un hit, iar Matteo si-a asigurat pozitia de cel mai bun artist de muzica reggae din Romania.

Au urmat numeroase colaborari cu artisti precum Delia Matache, Claudia Pavel, Wassabi, Alex Velea, Anda Adam, DJ Rynno & Silvia, Amsterdam Avenue, Bloggers sau Taraful din Clejani, pentru care a compus si produs melodii. In 2010, Matteo a lansat primul single solo, “Lovaman” si a cantat cu cei de la Narcotic Sound & Christian D. Anul 2011 a fost marcat de lansarea single-ului “Champion” in colaborare cu Lee More.

Dupa ce in 2012 Matteo a luat cu asalt topurile muzicale cu piesa “Push It”, continuand cu “Tu Tu Tu”, acum artistul revine in forta cu noul single (2013) “Amandoi”, ce se afla deja in playlist-turile posturilor de radio mainstream din Romania.

“Noul meu single este o piesa  care a prins foarte bine la public in timpul concertelor mele. La scurt timp de la aparitia ei pe net,  fanii de pe Facebook au reactionat foarte bine, indragostindu-se imediat de “Amandoi”.  Piesa, pe care-am scris-o in aproximativ jumatate de ora, e inspirata din viata mea, din lucruri ce mi s-au intamplat mie, absolut oricine putand sa se regaseasca in versurile ei.” a declarat Matteo.

Matteo este una din recomandarile facute cu incredere de echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin site-ul artistipentruevenimente.ro, pentru evenimentul dumenavoastra, fie ca este vorba de petrecere privata, aniversare, petrecere privata, zile de oras, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply