Liviu Hodor

Liviu Hodor si-a inceput cariera pe cand avea 16 ani, ca DJ radio la un post local din orasul natal Campulung. La 18 ani acesta deja mixa in cluburile din toata tara si nu a mai durat mult pana s-a mutat in Bucuresti si mai mult, a primit propriul show radio la Vibe FM, cel mai ascultata radio dance din Romania.

Liviu realizeaza impreuna cu DJ Andi cea mai de succes emisiune interactiva cu mixuri live – Request 629 la Radio 21. A inceput totul ca pe o joaca, iar acum este pe culmile sucesului: are una dintre cele mai de cunoscute emisiuni de party de la un cunoscut post de radio, a lansat recent un nou videoclip si deja lucreaza la urmatorul single.

Liviu Hodor a acceptat orice provocare si chiar a cautat sa invete cat mai multe lucruri. A lucrat in media si a realizat ca radioul il atrage cel mai mult. A venit in Bucuresti unde a urmat Facultatea de Jurnalism. A lucrat la ziar, in televiziune si a mixat in cluburi, insa prima dragoste a fost radioul si de aici a pornit totul pentru ca a ales sa se dedice acestei meserii.

Lui Liviu ii place sa traiasca prin muzica si sa ii faca si pe cei care ii asculta piesele sa se simta bine, iar fiecare creatie este o poveste in care s-a regasit la un moment dat. Cu cat muzica sa are crampeie din viata, cu atat oamenii se simt atrasi de ritm. Munceste mult, dar cu placere, asa ca atunci cand a lansat videoclipul single-ului “Sweet Love” s-a apucat deja sa lucreze la urmatorul single.

Liviu Hodor este A&R la Cat Music, adica este cel care alege piesele care vor fi promovate pe radio. Asculta piesele tuturor artistilor din Romania, si nu numai, si se bucura nespus cand o piesa descoperita de el devine hit.

Cele prezentate mai sus si nu numai reprezinta motivele pentru care echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci il recomanda pe Liviu Hodor prin site-ul artistipentrununta.ro, pentru evenimentul dumenavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, petrecere privata, zile de ora, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply