Anca Turcasiu

Anca Turcasiu s-a nascut pe 8 mai 1970, la Bucuresti. Cand auzim numele ei ne amintim melodiile precum: “Sa nu ma minti”, “Da-mi un motiv”, “Niciodata n-am sa uit”, “Visez o primavara”.

Ii plac foarte mult copiii si este profesoara de canto si actorie la gradinita Kids Club, din 2002. Este convinsa ca profesia de pedagog i se potriveste. A avut roluri in filme: Camelia din “De dragul tau, Anca” , Tina , din “Miss Litoral”, Bianca din “A doua cadere a Constantinopolului”. A jucat in muzicalul de mare succes “Chicago”, la Teatrul National Bucuresti si in spectacolul “Interpretul”, de la Teatrul Foarte Mic, precum si in spectacolul caritabil pentru copii “In asteptarea lui Mos Craciun” de la Opera Romana.

A obtinut premii la festivaluri de muzica pop: Mamaia 1986, 1987, 1988, Amara 1986, Vilnius, Lituania 1992. Este interpreta pop in orchestra condusa de Petre Geambasu, din 2005. A participat la prima editie a emisiunii “Dansez pentru tine”- Pro Tv.

Are o casnicie foarte reusita alaturi de medicul stomatolog Cristian Georgescu, pe care l-a cunoscut in America. Au un baiat, Radu. Anca a cantat la emisiunea “Happy Hour” melodia “Hit the road Jack” impreuna cu fiul sau.

De ce ne place Anca Turcasiu? A cucerit publicul datorita calitatilor vocale si prin rolurile din filmele “A doua cadere a Constantinopolului” si “Miss Litoral”, cu melodiile sale sensibile, dar si cu cantecele pentru copii. Anca Turcasiu este o femeie frumoasa, cantareata si realizatoare TV, profesoara de muzica.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda pe Anca Turcasiu pentru petreceri, prezentari, evenimente, spectacole, cumetrii, nunti, botezuri, aniversari sau mese festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply