Trupa Zero

Trupa Zero s-a infiintat in 2007. Membri trupei sunt: Alex (tobe), Papu (chitara), Laur (voce), Vlad (bas) si Oxi (platane). Primul album(Sunny days) a fost scos in anul 2009.

Numelele lor reale sunt: Alexandru Piscunov (Alex), Ionut Bacula (Papu), Laur Costea (Laur), Vlad Manolache (Vladut) si Cristian Constantin (Oxi). Alex si Oxi au facut parte din trupa Praf In Ochi. Alex vine din Brasov si este nascut in 1983, Laur vine din Constanta si este in anul 1983, Vlad vine din Brasov si este nascut in 1984, Papu vine din Constanta si este nascut in anul 1981, Oxi vine din Bucuresti si este nascut in anul 1983.

Primul cantec marca Zero se numeste “Come This Way (Ready For Hardcore)”, este un featuring cu Marius Moga. Daca te-ai plictisit si vrei altceva, trupa Zero iti ofera alternativa: piese cu atitudine care te reprezinta in totalitate! Mesajul trupei Zero se adreseaza tuturor celor care s-au saturat sa asculte aceleasi piese cu mesaj banal.

“ZERO Sunny Days” este albumul de debut al trupei care poate reprezenta vocea unei generatii. Albumul contine cele trei single-uri: “Come This Way”, “Amo, Amo” si “Sunny Days” precum si alte piese la fel de indraznete. La sfarsitul anului 2011 trupa Zero a lansat singleul – “Ingerul meu” – o colaborare cu unul dintre cei mai indragiti solisti romani, Dan Bittman.

In vara anului 2012 baietii au lansat o piesa noua: “Ploua cu bani”. Piesa “Ploua cu bani” este de fapt un remix facut de cei de la Deepside Deejays. Piesa trateaza un subiect de care oricine s-a lovit in viata la un moment, dupa cum recunosc cei patru, iar in curand baietii intentioneaza sa filmeze si un videclip pentru acest remix. O parte din Trupa ZERO, canta la emisiunea lui Maruta, Happy Hour, de la Pro TV.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda Trupa Zero pentru inaugurari, prezentari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri, baluri, banchete sau aniversari.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply