Taraful fetelor

Taraful fetelor sau taraful compus din fete este un concept nou, poate putin neasteptat pentru publicul larg, infiintat in anul 2012.

Condus de Miron Andreita, Taraful fetelor promite sa creeze o atmosfera de vis la orice tip de eveniment si sa impresioneze, fiind singurul taraf de fete din Romania.

Componenta tarafului este urmatoarea: Rela si Claudia Miron in calitate de soliste, maiestria intepretarii la vioara este preluata de Mihaela, la acordeon este Cristina, Adelina canta la nai, tambalul apartine Nicoleteii iar clapele, uneia dintre soliste si anume Claudiei.

Buna dispozitie si atmosfera placuta pe parcursul spectacolelor este intretinuta cu profesionalism de membrii si solistii colaboratori ai tarafului, care datorita experientei acumulate de-a lungul timpului reuseste sa interactioneze cu publicul, creand totodata o legatura armonioasa cu acesta.

Pentru ca romanului ii place sa petreaca, iar petrecerea fara lautari e ca mancarea fara sare, Agentia de Evenimente Maria Cirneci, prin artistipentrununta.ro recomanda Taraful fetelor pentru evenimentul dumneavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, spectacol, petrecee privata sau de companie.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply