RedBlonde

Cunoscute publicului larg ca si “Veveritele lui Maruta”, trupa RedBlonde a luat nastere in 2008. In decursul celor 5 ani de existenta, formatia a reusit sa se incadreze printre cele mai cunoscute “cover-band-uri” din Romania. Trupa numara 11 membri: 7 instrumentisti extrem de talentati, 2 dansatoare si 2 “veverite”.  Cu un repertoriu vast, care acopera majoritatea genurilor muzicale, trupa RedBlonde ofera pentru evenimentul tau o atmosfera vesela si fresh prin momente interactive cu invitatii si melodii pentru toate varstele.

Cele 2 fete canta din copilarie, dar talentul le-a fost descoperit de Titus Munteanu la “Scoala vedetelor”.

Numele RedBlonde l-au primit in emisiunea lui Maruta, “Tonomatul de pe 2”, in cadrul proiectului “My Band”, alaturi de Marius Moga si a fost dat de o fata Alice. Nu se stie cine este dar fetele ii multumesc.

Jumatatea blonda a trupei, de altfel si cea mai serioasa, Madalina este o olteanca 100% si este mandra de acest lucru. A ajuns la Bucuresti, dand examen la Facultatea de Litere.

Alina, nascuta in Bucuresti, in nu mai putin celebrul cartier Colentina, este dupa cum arata si culoarea parului jumatatea “rosie” a trupei RedBlonde! Studenta in anul II la UNATC, proaspat “invatacel” al bass-ului si tobelor, fana declarata a culorilor multe si o Balanta veritabila este cea care de fiecare data va fi foarte directa, funny, chill dar si un echilibru de care ai nevoie!

Alina are o sora mai mare cu 3 ani, Alexandra. Madalina are o sora mai mica, evident cu 3 ani, Andreea.

Marius Moga este cel care a mizat pentru preselectia “Eurovision 2009 Romania” pe trupa RedBlonde cu super-haioasa piesa ” Nu am cu cine”. Versurile sunt super funny iar muzica foarte buna.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci, prin artistipentruevenimente.ro recomanda trupa RedBlonde pentru evenimentul dumneavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, spectacol, petrecee privata sau de companie, aniversare de oras, concert sau orice alt tip de petrecere.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply