Razvan si Dani

Razvan Simion si Dani Otil, se cunosc de 25 de ani, mai exact de la gradinita. Si de atunci au evoluat impreuna din punct de vedere profesional… Seriosi, exigenti si foarte punctuali, Razvan si Dani considera ca in viata lor nimic nu a fost facut la intamplare si din acest motiv nici nu au povesti spectaculoase despre profesia sau devenirea lor.

Au “urcat” destul de repede, dar sunt convinsi ca totul s-a desfasurat dupa un program bine stabilit, pe care ei l-au urmat constiinciosi treapta cu treapta. Se gandesc totusi sa-si compuna o poveste deosebita pentru presa, ca de imaginatie nu duc lipsa.  Lucreaza impreuna de la 16 ani, au facut noua ani de radio la Resita. Cei doi prezinta emisunea “Neata cu Razvan si Dani”,  emisiune care este urmarita conform statisticilor de cateva sute de mii de telespectatori.

Fiind foarte carismatici, acestia au prezentat si emisiunea “X Factor”, facandu-si foarte bine treaba de gazde ale show-ului de divertisment.  Baietii au declarat ca “Televiziunea inseamna satisfactii pe care nu ti le aduce nicio alta meserie, iar cel mai greu este sa fii constant. Sa faci o meserie din asta inseamna sa rezisti cativa ani buni.”

Razvan si Dani, baietii de la Neatza, au fost desemnati “Cel mai popular cuplu de prezentatori”, in timp ce “Te cunosc de undeva”, un spectacol complet, a primit premiul pentru “Cel mai bun show de divertisment”.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda pe Razvan Simion si Dani Otil pentru inaugurari firme, prezentari, lansari de produse sau servicii pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri private sau corporate, baluri, banchete sau aniversari.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply