Ionut Fulea

Ionut Fulea, interpret de muzica populara, s-a nascut la 17 iulie 1971, in Sebes, judetul Alba. Desi spune ca s-a nascut cu muzica in sange, Ionut Fulea recunoaste ca n-a avut curaj sa-si exteriorize pasiunea decat abia prin liceu.

Ionut Fulea era un copil timid, asa ca nimic nu l-ar fi putut clinti sa urce pe scena la serbarile scolare. A avut o copilarie traita frumos, ceea ce il face sa spuna ca acesta este motivul pentru care viata lui a mers frumos inainte. “Eu cred ca harul pe care il primesti este norocul fiecaruia. Oamenii au fost lasati pe pamant sa faca ceva. Dar nu numai pentru ei. Uite, eu imi iubesc aproapele, cantandu-i. E o forma. Prin mine, se transmite ceva. Poate prin cantecul meu eu am reusit sa-l fac pe om sa fie mai bun, mai atent, sa planga – ca o forma de descarcare, sa-si retraiasca anumite momente din viata. Prin cantec, aduc liniste, bucurie, suparare – dar o suparare care nu doare, ci e un fel de consolare, de impacare cu tine insuti”, explica Ionut Fulea.

Primul “spectacol” dat in public a fost in tren, in fata colegilor de liceu, cand veneau de la Zlatna la Alba Iulia sa vada un concert pe stadion. Dupa ce a terminat de cantat, s-au asternut cateva secunde de tacere, apoi a fost un hohot general de ras. “Pe atunci eram foarte slab, aveam vreo 60 de kilograme doar. Cand au auzit o voce atat de puternica dintr-un om atat de slab, s-au distrat”, spunea Fulea.

Odata cu participarea la diverse festivaluri locale, Ionut Fulea a avut ocazia sa-si intalneasca modelul, pe Nicolae Furdui Iancu. Cariera lui luase, astfel, un avant incredibil: aparitii la TV alaturi de Furdui Iancu, concerte prin tara impreuna etc.

Ionut Fulea, a concertat in Statele Unite, in Germania, Mexic, Franta, Olanda, Italia, Grecia, Belgia, Luxemburg, Austria, Ucraina, Serbia s.a. si este recomandarea Agentiei de Evenimente Maria Cirneci, pentru nunta, botezul, masa festiva sau aniversarea dumneavoastra sau concerte, spectacole sau orice alt tip de eveniment pe care intentionati sa-l organizati.

 Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply