Gelu Voicu

Gelu Voicu este un indragit interpret de muzica populara. Cantaretul Gelu Voicu s-a nascut pe data de 1 iulie 1982 in comuna Olteni, judetul Teleorman.

Gelu Voicu s-a lansat pe scena muzicala romaneasca in anul 2002, facandu-se remarcat prin cantece de voie buna, precum “Sa ne iubim aproapele”. Artistul realizeaza inregistrari audio-video la Radio Difuziunea Romana si Televiziunea Romana. Gelu este invitat la diverse manifestari cultural-artistice, cum ar fi Festivalul National “Cerbul de Aur”.

De-a lungul celor 12 ani trecuti de la debutul sau artistic, Gelu Voicu realizeaza inregistrari audio-video la Radio Difuziunea Romana si Televiziunea Romana. A luat parte ca si invitat la diverse emisiuni: “Tezaur Folcloric”, “O vedeta populara”, “Nu uita ca esti roman” (Televiziunea Romana); “Folclorul contraataca”, “Revansa starurilor”, “Duminica in familie” (Antena 1); “Teo” (ProTv); “Sare si piper cu Stela si Arsinel” (National Tv), “Teoviziunea” (Romantica), “Danutz SRL” (Tvr 1), “Sa v-amintiti duminica!” (National Tv). In desfasurarea acestor emisiuni Gelu Voicu isi expunea cantecele populare autentice, interpretate la cele mai vechi instrumente, dar si vocal.

Din cantecele pe care le interpreaza Gelu Voicu amintim: “Impodobitul Bradului”, “Luatul Miresei”, “Marsul Incheiere Nuntii”, “Murguletu Ca La Negreni”, “Nuneasca”, “Parada Instrumentelor”, “Perinita”, “Primirea Nuntasilor”, “Pusei Briciul Sa Ma Raz”, “Sarba Ca La Cosoaia”, “Sarba Ca La Nunta”, “Sarba De La Leresti”, “Sarba Lu Dorel Manea”, “Spune Spune Mos Batran”, “Strigarea Bradului”, “Sunt Baiat Din Teleorman” sau “Tiganeasca”.

In prezent, Gelu Voicu alaturi de taraful “Lautarii din Teleorman”  pregatesc materialul pentru un nou album, astfel incat intr-o formula inedita de interpretare si acompaniament vor readuce in atentia publicului cantece vechi, autentice, apartinand folclorului romanesc.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci considera ca Gelu Voicu este o recomandare potrivita facuta prin artistipentrununta.ro pentru nunta, botezul, masa festiva, aniversarea dumneavoastra dar si pentru concerte, spectacole sau orice alt tip de eveniment pe care intentionati sa-l organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply