Cristina Isac

Cristina Isac este interpret de muzica, compozitor si textier. La inceputul anilor ’90 pe Cristina Isac a fost prezentata de catre Octavian Uruslescu la Festivalul de la Mamaia. Era studenta la Conservatorul din Chisinau,  avea o muzicalitate perfecta,  voce de exceptie,  mult sarm si a interpretat foarte bine o piesa compozitie proprie.

La data aceea nu a luat niciun premiu. Asta nu a impiedicat-o sa ramana in tara si sa apara cu success in spectacolele Teatrului de revista, “Constantin Tanase” si mai ales,  an de an in concertele estivale de pe litoral,  pe care nu ni le-am inchipui fara ea.

Fara a se grabi,  dand dovada de maturitate si inteligenta,  ea a adunat piesa cu piesa,  propunandu-ne acum un album superb,  cu titlul caruia suntem total de acord  – “E vremea sa schimb ceva”. Da,  este nevoie mare de o schimbare in toate si mai ales in felul in care sunt percepute muzica si artistii adevarati.

A fost prezentata de nenumarate ori,  pe scena sau la TV,  dar cu adevarat la Mamaia 2007,  cand a avut inscrisa la Creatie o compozitie minunata,  inclusa pe acest disc. Din fericire,  nu premiile si trofeele recomanda si pledeaza intotdeauna pentru un artist adevarat. Ea a ramas cu fruntea sus, crezand sincer in sine si talentul sau!

La cele scrise de Octavian Ursulescu despre Cristina Isac, se adauga ca isi traieste viata dupa moto-ul: “Sa nu-ti tradezi niciodata visele!”. Acum cativa ani si-a indeplinit visul de a deveni mama, aducand pe lume un baietel superb.

De curand si-a reluat activitatea artstica,  incepand sa-si inregistreze in studio compozitiile proprii pentru un nou album, muzica moderna, adecvata anului 2012,  dar nerenuntand la melodie, text frumos si decent si multa incarcatura emotionala. Iar visul etern al artistei Cristina Isac este acela de a canta pentru oameni si de a le aduce bucurie in suflet.

Acesta este motivul pentru care echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci o recomanda pe Cristina Isac prin site-ul artistipentrununta.ro, pentru evenimentul dumenavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, petrecere privata, zile de ora, petrecere de companie sau orice alt tip de petrecere.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply