Catalin Maruta

Catalin Maruta s-a nascut pe 27 ianuarie 1978, la Targu Jiu. Este un prezentator de televiziune roman, cunoscut pentru campania anti-playback pe care o duce in show-biz-ul romanesc. A urmat Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Nicolae Titulescu”, in timpul careia s-a angajat la un post de radio, iar apoi a inceput sa lucreze la TV Super Nova. In urma unor probe a ajuns in Televiziunea Romana la Trupa DP 2, in paralel lucrand la radio Activ FM.

A prezentat mai multe emisiuni in perioada in care a lucrat la TVR 2. A fost co-prezentator al selectiei nationale pentru Eurovision 2006, alaturi de Luminita Anghel si a moderat dezbaterea de dupa selectie.

Ca prezentator si entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timisoara, Craiova, Iasi, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru emisiunea 50 de ani de divertisment in 50 de emisiuni.

Din 24 octombrie pana in 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii “Trezeste-te la Realitate cu Maruta”.

Din data de 22 octombrie 2007 este prezentatorul emisiunii “Happy Hour” la Pro TV, emisiune unde artistii sunt pusi sa cante live si au parte de multe farse. Emisiunea “Happy Hour” a primit  in 2012, pentru a patra oara consecutiv, premiul pentru “Cea mai buna emisiune-tabloid” din partea revistei TV Mania.

Cel care a primit trofeul a fost moderatorul emisiunii, Catalin Maruta, care nu a uitat sa multumeasca intregii echipe, dar si telespectatorilor.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda pe Catalin Maruta  pentru inaugurari, lansari pentru firme, evenimente, spectacole, petreceri, baluri, banchete sau aniversari.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

You may also like...

Leave a Reply