Aurel Tamas

Aurel Tamas, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica populara, s-a nascut pe 16 aprilie 1961 si a copilarit pe meleaguri ardelene la Borsa, in judetul Cluj.

Prima experienta muzicala a lui Tamas a fost la 10 ani ca acordeonist, iar ceva mai tarziu, licean fiind, a infiintat prima orchestra unde se facea remarcat ca instrumentist si dirijor. Din aceasta perioada este demna de retinut participarea artistului Aurel Tamas la “Cenaclul Azur” din Cluj. In 1992 a inceput una dintre cele mai importante colaborari din cariera sa – aceea cu maestrul Dumitru Farcas.

Aurel Tamas a avut o ascensiune rapida ce i-a adus cu sine foarte multe succese si o popularitate uimitoare. Pe langa pasiunea pentru folclor, cantaretul are inclinatii si pentru muzica usoara. Schimbarea stilului muzical a fost de bun augur, lansand albumul “Trup de Vant”, o experienta inedita care pe multi i-a luat prin surprindere. Reactia publicului a fost pe masura, albumul vanzandu-se intr-un numar impresionant de exemplare.

Aurel Tamas este renumit pentru melodiile sale “Caravana”, “Doamne ce frumoasa”, “Cantec pentru mama”, “Mama”, “Viata trecatoare”, “Toate-n lume trec si vin”, “Balada saracului”, melodii de referinta care au reusit sa-i extazieze pe ascultatori.

In discografia artistului se mai numara si albumele “Aurel Tamas” (1998), “Ce-o avea lumea cu mine” (2003) sau “Furtuni de vise” (2005).

Interpretul a obtinut premiul Discul de platina pentru “Trup si suflet”, Discul de platina pentru albumul “Furtuni de vise” (2007) pentru cel mai bun album vandut si premiu la sectiunea folclor de la Gala Premiilor VIP din 2007.

Aurel Tamas este un cunoscut interpret de muzica populara ce cocheteaza si cu muzica usoara si care a sustinut numeroase concerte in cadrul unei campanii de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de leucemie, facand donatii pentru acesti copiii. El este recomandarea facuta de echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci, prin artistipentrununta.ro, pentru concerte, spectacole sau orice alt tip de eveniment pe care intentionati sa-l organizati, inclusiv pentru nunta, botezul, masa festiva, aniversarea dumneavoastra.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:You may also like...

Leave a Reply